News Flash:

FOTO - Aceasta profesoara sexy a postat o imagine in lenjerie intima pe Facebook. Ce a urmat este incredibil!

11 Decembrie 2016
9538 Vizualizari | 0 Comentarii
profesoara fitness0
O profesoara din Marea Britanie, pasionata de fitness, a fost la un pas sa fie concediata dupa ce a publicat pe Instagram mai multe imagini din timpul antrenamentelor sale.
Mindi Jensen este mama a patru copii, are un corp de invidiat si este o prezenta apreciata in concursurile de body building la care participa in timpul liber. Din dorinta de a inspira si alti oameni sa faca sport, tanara publica imagini pe retelele de socializare, din timpul antrenamentelor sau de la competitii, scrie Daily Mirror.
Insa problemele lui Mindi au inceput dupa ce parintii unui elev au vazut fotografiile si s-au plans conducerii scolii ca acestea ar fi "nepotrivite si pornografice". Tanara si-a facut profilul privat dupa ce a fost amenintata cu concedierea, insa apoi s-a razgandit si a decis sa nu se lase intimidata, scrie stirileprotv.ro.
"Cand public astfel de poze, primesc mesaje de oameni care-mi spun ca povestea mea i-a inspirat. Daca imi setez profilul ca privat, asta inseamna ca povestea nu va mai ajunge la atat de multi oameni", a scris profesoara pe reteaua de socializare.
Deocamdata, conducerea scolii nu a anuntat daca va lua vreo masura impotriva femeii.

Galerie Foto

profesoara_fitness
fitness mindi jensen body building
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006037 (s)