News Flash:

Turcul Tuncay, DEZVALUIRI INCENDIARE in premiera dupa divortul de Andreea Marin

10 Decembrie 2016
1358 Vizualizari | 0 Comentarii
tuncay
Tuncay a povestit tot ce s-a aflat in spatele divortului cu Andreea Marin, dar a refuzat sa detaliieze motivele exacte care au dus la despartire invocand principiile sale morale si viata personala. El a negat toate aventurile puse pe seama lui, spunand ca nu a avut niciodata o alta relatie in Romania, in afara casatoriei cu Andreea Marin, si nici in prezent in timpul divortului pe care toto Andreea Marin si l-a dorit!

El a recunoscut ca a cladit mai multe lucruri impreuna cu Andreea Marin, chiar si clinica lui de tratament


”Am facut-o impreuna cu fosta mea sotie, m-a ajutat mult la fel si asistenta mea, toti prietenii. In aceasta clinica aveam acceasi aparatura ca in Turcia, high quality high prices, sunt preturi pentru tratament, am cercetat piata suntem printre cei mai buni din Bucuresti am ales cele mai de calitate tratamente,.sistemul e diferit, tratamentul e diferit. Sunt aceleasi preturi de pe piata, nu am vrut sa fie mai scump ca in alta parte Seara, fac sport, oamenii vor gimnastica medicala dar ar trebui sa faca ce le place.De luna trecuta, de cand viata mi s-a schimbat, lucrez aici. Ma trezesc dimineata, fac dus si incep munca, locuiesc aici. Nu am nimic impreuna cu fosta mea sotie nici macar afacerea asta, nu mai am nimic.”


Tuncay nu a vrut sa explice de ce divorteaza la tribunal


”Nu e cazul sa vorbesc despre asta, de ce la tribunal. Nu ne certam, nu avem nimic de impartit, e un mod de a divorta si am decis sa o facem asa. Initiativa de a divorta i-a apartinut ei si eu i-am spus daca tu vrei asa, o facem dar sa se termine cat mai repede”


”Sunt lucruri bune si lucruri rele. Am avut o relatie normala, nu am vorbit despre momentele rele si e normal asa. Nu a fost decizia mea de a divorta, am avut probleme ca in orice cuplu. O mai iubesc, am spus ca da. Ok ceva s-a intamplat, imi asum toata responsabilitatea, persoana cu care iti imparti patul e cea mai importanta, nu poti sa o tradezi si sa vorbesti in public”.


Tuncay a vorbit si despre relatiile atribuite de presa


”A fost un lucru copilaresc, cu Gheorghe Andreea, Renata, da, se pare ca intr-o luna am avut trei relatii...Asta se vinde, asta citesc oamenii. Daca vrei sa judeci, trebuie sa vezi in interior. Mai lucreaza aici trei fete dar chiar daca ar fi ceva rau, ar trebui sa se petreaca in interior. In Iran, barbatii nu sunt separati de fete. Despre ”Paris Hilton a Thailandei”:... am pus si eu o poza de la o aniversare, eram in Istambul nu in Thailanda, mai era si un fotbalist roman in fotografie, le-am spus (jurnalistilor n.r ) sa vorbeasca cu el”


Tuncay a insistat pe Episodul Renata Gheorghe surprinsa noaptea, in papuci, la el la clinica, unde locuieste dupa terminarea programului cu pacientii


”M-au atacat din primul moment, nu stiu de ce. Oricine poate veni acolo ziua, noaptea e inchis. A intrat, a stat trei minute si a iesit. A venit ca pacient. Am constatat ca ce spune nu se potrivea la examinare si am cerut un RMN. A fost o figuranta, cineva a mai incercat sa faca asta. Renata a spus ca are dureri dar la examinare nu au aparut. Am vazut 500 de pacienti, stiu cand un pacient nu este un pacient.”


Tuncay a vorbit si despre divortul pe care si-l doreste Andreea Marin


”I-am spus sa terminam asta cat mai repede ca sa ne continuam vietile. Nu pot da detalii, sunt chestiune private, referitor la mine, deja am o viata noua aici, se mai intampla, trebuie sa privim inainte. Tot ce vreau e sa terminam. In viata personala e mult prea devreme sa vorbesc despre asta. Vreau sa am o viata normala din nou, vorbesc despre incurcatura asta.”


Tuncay a negat categoric faptul ca au divortat pentru ca si-ar fi dorit un copil cu Andreea Marin si ea nu ar fi fost dispusa sa faca asta.


”Este umilitor, gandeste-te cum sa se spuna ca te-ai despartit pentru ca nu poti face un copil! Vreau ca toata lumea sa uite asta, nu este adevarat! Nu ne-am despartit pentru ca nu mi-a facut un copil...NU este cale de intoarcere in acest divort” a concluzionat Tuncay.

tuncay andreea marin divorteaza relatiile divortul umilitor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006302 (s)