News Flash:

Oana Roman, cu lacrimi in ochi

10 Decembrie 2016
1253 Vizualizari | 0 Comentarii
oana roman
Oana Roman a fost prezenta, in aceasta dupa-amiaza, in cadrul emisiunii TV prezentate de catre Catalin Maruta, acolo unde, la un moment dat, a izbucnit in lacrimi.

Acest lucru s-a intamplat din cauza faptului ca Oana Roman a povestit despre o sarcina pe care a trebuit sa o intrerupa, dar si de problemele de sanatate cu care s-a luptat recent. Din cate se pare, vedeta a trebuit sa intrerupa o sarcina, desi ramasese din nou gravida, iar atat ea cat si Marius Elisei isi mai doreau inca un copil.

„Nu o sa mai pot avea copii. Doctorul mi-a luat dreptul si bucuria de-a mai avea un copil. Pentru mine a fost o drama ingrozitoare. Dupa aceasta intrerupere doctorii mi-au spus sa nu mai incerc. Mi-au spus ca trebuie sa inteleg ca trebuie sa am grija de acest copil pe care il am. As fi vrut sa ii pot oferi mai mult. Marius e mai tanar ca mine, el isi doreste inca un copil. Nu stiu ce va fi. Eu sper sa nu ma paraseasca. Inainte sa iau decizia am discutat cu el foarte serios. Eu am tot sperat ca se va putea, dar din pacate nu se poate.“, a marturisit Oana Roman, in direct, in urma cu putin timp.

oana roman lacrimi sarcina paraseasca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005504 (s)