News Flash:

DIVORT SOC! O cantareata din Romania s-a despartit doi doar doi ani de mariaj

11 Decembrie 2016
1607 Vizualizari | 0 Comentarii
divort
Cantareata Sia a divortat dupa doar doi ani de casatorie. Artista australiana a fost maritata cu producatorul de film Erik Anders Lang. Cei doi vor continua sa fie prieteni, scrie site-ul contactmusic.com.
Cantareata Sia, care a fost in Romania pe 17 august in tara noastra, este de acum singura. Dupa doar doi ani de zile, Sia a decis sa puna capat casniciei. „Dupa multe framantari sufletesti si dupa multa gandire, am luat decizie de a ne separa. Dorim sa ramanem prieteni. Nu vom face alte comentarii”, au declarat cei doi pentru revista People.
Un divort fulger
Solista i-a promis inca de la inceputul casniciei ca ii va arata Australia, insa nu a mai apucat sa o faca. „Este dezamagitor pentru ca nu putem face nimic. Sunt celebra. Nu mi-am dat seama ca sunt atat de celebra. E o nebunie, dar ma gandesc ca m-as putea deghiza. Am ceva planuri”, a declarat artista cand si-a dat seama ca relatia ei este umbrita de pretul faimei.
Sia a mai spus de-a lungul timpului, in diverse interviuri, ca este neplacuta postura de om celebru. Cantareata s-a simtit de multe ori vanata de paparazzii. „Mergi la aeroport, te simti ca o prada si ei sunt pradatorii si esti vanat. V-ar placea doar sa va petreceti viata ca si cum ati fi o prada? Poate ca nu… Vreau doar sa am o viata normala, ca o persoana normala, dar sa fiu capabila sa compun muzica si sa cant”, a mai marturisit Sia.
Sia este una din cele mai populare cantarete din lume. Aceasta are sute de mii de fani si in Romania. Este cunoscuta pentru melodiile „Chandelier”, „The greatest” si „Cheap thrills”.

Galerie Foto

sia
divort
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004818 (s)