News Flash:

Fostul sef al CJ Brasov, Aristotel Cancescu, ARESTAT

2 Martie 2017
989 Vizualizari | 0 Comentarii
Aristotel Cancescu
Tribunalul Braşov a decis, miercuri seara, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului şef al Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Cancescu, a fostului senator Sebastian Grapă şi a lui Matei Gavril, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tribunalul Braşov a decis, miercuri seara, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului şef al Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, a fostului senator Sebastian Grapă şi a fostului consilier judeţean Matei Gavril, precum şi arest la domiciliu timp de 60 de zile pentru Claudiu Cornea.

Fostul senator Sebastian Grapă şi doi foşti consilieri judeţeni din cadrul Consiliului Judeţean Braşov au fost reţinuţi, miercuri, de procurorii DNA, care ceruseră şi arestarea preventivă a lui Aristotel Căncescu.

Sebastian Grapă, la data faptelor consilier judeţean şi ulterior senator în Parlament, a fost reţinut pentru dare de mită în formă continuată, complicitate la abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată şi complicitate la abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit (2 infracţiuni).

aristotel cancescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004836 (s)