News Flash:

EMOTII MARI pentru Elena Udrea! Azi este ultimul termen in dosarul Gala Bute

1 Martie 2017
983 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea
Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a ajuns in fata judecatorilor de la Inalta Curte, acolo unde se desfasoara ultimul termen in Dosarul ”Gala Bute”. Desi procurorii solicita 15 ani de inchisoare cu executare, Udrea sustine ca se asteapta sa fie achitata de judecatori.
”Ma astept sa fiu achitata. Nu cred ca se poate da o condamnare pe elementele din dosar”, a spus Elena Udrea, la intrarea in sediul ICJJ.
Udrea a spus ca audierea lui Felix Tataru este reprezinta un aspect neesential al acestui dosar.
Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbat, miercuri, ultimul termen in dosarul "Gala Bute" in care Elena Udrea este acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.
La acest ultim termen, judecatorii il vor audia in calitate de martor pe Felix Tataru, dupa care procurorul de sedinta si avocatii vor tine pledoariile finale, urmate de ultimul cuvant al inculpatilor.
Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, a fost trimisa in judecata pe 21 aprilie 2015, fiind acuzata de savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu si tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

elena udrea gala bute
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004768 (s)