News Flash:

Formula meniului perfect pentru masa de Craciun, care satura fara sa ingrase

25 Decembrie 2017
998 Vizualizari | 0 Comentarii
masa craciun

Meniul perfect de Craciun, care contine aportul ideal de calorii si nutrienti pentru o masa, a fost alcatuit de psihologul nutritionist David Lewis si de medicul Margaret Yufera-Leitch.

 

Meniul perfect pentru masa de Craciun este urmatorul:

 

150 de grame de friptura de curcan la cuptor

 

110 grame de piure de castane

 

100 de grame de sos (care se formeaza sub friptura, in timpul coacerii)

 

15 grame sos de merisoare

 

Un carnacior

 

80 de grame de cartofi la cuptor

 

155 de grame de varza de Bruxelles inabusita

 

160 de grame morcovi inabusiti

 

150 de grame de varza rosie

 

Ca desert, specialistii recomanda 28 de grame de budinca, o felie de placinta si o clementina proaspata.

 

Specialistii britanici afirma ca proteinele si aminoacizii din carnea de curcan, carbohidratii din cartofi, vitaminele si mineralele din legume, precum si gustul dulce-acrisor al sosului de merisoare transforma pranzul de Craciun intr-o masa ideala si echilibrata din toate punctele de vedere.

 

Acestia recomanda consumul de fructe proaspete, care favorizeaza digestia, sporesc senzatia de satietate si asigura energia organismului pe parcursul zilei. (sursa: doctorulzilei.ro)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meniul perfect de Craciun, care contine aportul ideal de calorii si nutrienti pentru o masa, a fost alcatuit de psihologul nutritionist David Lewis si de medicul Margaret Yufera-Leitch.

 

Meniul perfect pentru masa de Craciun este urmatorul:

 

150 de grame de friptura de curcan la cuptor

 

110 grame de piure de castane

 

100 de grame de sos (care se formeaza sub friptura, in timpul coacerii)

 

15 grame sos de merisoare

 

Un carnacior

 

80 de grame de cartofi la cuptor

 

155 de grame de varza de Bruxelles inabusita

 

160 de grame morcovi inabusiti

 

150 de grame de varza rosie

 

Ca desert, specialistii recomanda 28 de grame de budinca, o felie de placinta si o clementina proaspata.

 

Specialistii britanici afirma ca proteinele si aminoacizii din carnea de curcan, carbohidratii din cartofi, vitaminele si mineralele din legume, precum si gustul dulce-acrisor al sosului de merisoare transforma pranzul de Craciun intr-o masa ideala si echilibrata din toate punctele de vedere.

 

Acestia recomanda consumul de fructe proaspete, care favorizeaza digestia, sporesc senzatia de satietate si asigura energia organismului pe parcursul zilei. (sursa: doctorulzilei.ro)

Meniul perfect de Craciun, care contine aportul ideal de calorii si nutrienti pentru o masa, a fost alcatuit de psihologul nutritionist David Lewis si de medicul Margaret Yufera-Leitch.

 

Meniul perfect pentru masa de Craciun este urmatorul:

 

150 de grame de friptura de curcan la cuptor

 

110 grame de piure de castane

 

100 de grame de sos (care se formeaza sub friptura, in timpul coacerii)

 

15 grame sos de merisoare

 

Un carnacior

 

80 de grame de cartofi la cuptor

 

155 de grame de varza de Bruxelles inabusita

 

160 de grame morcovi inabusiti

 

150 de grame de varza rosie

 

Ca desert, specialistii recomanda 28 de grame de budinca, o felie de placinta si o clementina proaspata.

 

Specialistii britanici afirma ca proteinele si aminoacizii din carnea de curcan, carbohidratii din cartofi, vitaminele si mineralele din legume, precum si gustul dulce-acrisor al sosului de merisoare transforma pranzul de Craciun intr-o masa ideala si echilibrata din toate punctele de vedere.

 

Acestia recomanda consumul de fructe proaspete, care favorizeaza digestia, sporesc senzatia de satietate si asigura energia organismului pe parcursul zilei. (sursa: doctorulzilei.ro)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005599 (s)