News Flash:

Fiul milionarului Cornu a pierdut procesul cu sefii din Politie

4 Octombrie 2013
2289 Vizualizari | 0 Comentarii
Georgica Cornu

Ofițerul de la Crimă Organizată, Flavius Cornu, fiul omului de afaceri Georgică Cornu, a pierdut prima fază a procesului cu șefii din Poliție pe care i-a dat în judecată după ce i-au dat calificative slabe la o evaluare profesională. Polițistul mai poate să facă recurs, potrivit redesteptarea.ro.

Tribunalul Timiş a emis zilele trecute sentinţa prin care cererea lui Flavius Cornu a fost respinsă. Soluţia Tribunalului vine la mai bine de jumătate de an de la înregistrarea dosarului care a fost plimbat între judecători de mai multe ori. In primă fază dosarul a fost înregistrat la Secţia Contencios a Tribunalului Timiş. De aici, a fost trimis la Curtea de Apel Timişoara, de unde a fost retrimis la Tribunal. Intr-un final, a fost emisă sentinţa prin care cererea lui Cornu, de anulare a raportului nefavorabil de evaluare, a fost respinsă.

Flavius Georgică Cornu, poliţist la Biroul de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Timişoara şi fiu al omului de afaceri Georgică Cornu, a dat în judecată Inspectoratul General al Poliţiei Romane (IGPPR) după ce, cu ocazia unui raport de evaluare, a primit calificative pe care le consideră neconforme cu meritele sale.

Flavius Cornu lucrează la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş din 2005. Cornu a lucrat mai întai la Serviciul Poliţiei Rutiere, Serviciul Cercetări Penale. In cursul anului 2006 a fost transferat la Secţia 4 de Poliţie Timişoara, Compartimentul Cercetări Penale, iar din 2008 este ofiţer în cadrul Biroului de Crimă Organizată Timişoara, lucrand la Serviciul de Combatere a Finanţării Terorismului şi Spălării Banilor, în 2012 fiind promovat de superiorii săi pe funcţia de ofiţer specialist II.

Surse judiciare importante au dezvăluit că, fiind bine înfipt în cadrul BCCO Timişoara, Flavius Cornu a „ochit" o funcţie importantă, care i-a atras şi duşmani printre şefii săi direcţi. Astfel, cu ocazia evaluării anuale, în care s-a analizat activitatea din perioada decembrie 2010 – noiembrie 2011, Cornu a fost „mazilit" acordandu-i-se calificative slabe, care îl împiedică să avanseze.

Sursa: Redesteptarea.ro


cornu flavius cornu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004619 (s)