News Flash:

Firea, dupa ce trei paciente au murit la "Victor Babes": TIR-urile ATI sunt o improvizatie

13 Aprilie 2021
582 Vizualizari | 0 Comentarii
Firea

Trei femei cu varstele de 84, 74 si respectiv 63 de ani, si-au pierdut viata luni, pe 12 aprilie, in TIR-ul ATI din curtea Spitalului "Victor Babes".

Primele concluzii ale politistilor arata ca ca alimentarea cu oxigen a ventilatoarelor aferente unitatii de terapie intensiva mobila ar fi inregistrat disfunctionalitati.

Cadavrele au fost ridicate si transportate la INML in vederea efectuarii necropsiei. Cercetarile sunt continuate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei.

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a transmis ca TIR-urile de terapie intensiva ar fi improvizatii si ca sunt gandite pentru a fi folosite cateva ore.

"TIR-uri de ATI care omoara, in loc sa salveze, pentru ca sunt o improvizatie! Acestea sunt gandite sa fie folosite cateva ore, in cazul unor accidente rutiere, de munca sau alte evenimente grave. Nicidecum zile in sir, in curtea spitalelor, cu acelasi personal medical haituit, supra-solicitat, obosit, si pe baza acelorasi instalatii electrice care deservesc un spital", a postat Firea pe Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007592 (s)