News Flash:

Sute de amenzi, în ultimele zile, pe drumurile din Timiș

31 Iulie 2020
995 Vizualizari | 0 Comentarii
pasajul jiul amenzi politie rutiera soferi 12

Acțiuni ale polițiștilor de la rutieră, în ultimele patru zile, în Timiș. Oamenii legii au desfășurat controale pe toate drumurile din județ, dar și în localități. Au aplicat sute de amenzi, dintre care cele mai multe celor care au circulat cu viteză prea mare.

Controalele s-au desfășurat între 27 și 30 iulie pe toate drumurile din județ, dar și în localități. Oamenii legii au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

„Astfel, a fost întocmite 8 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi aplicate 421 de sancţiuni contravenţionale, 134 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 52 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 37 de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea limitelor legale de viteză, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. De asemenea, au fost retrase 14 certificate de înmatriculare”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Acțiunile vor fi continuate și în weekend atunci când polițiștii îi vor viza în special pe cei care urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice sau droguri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007561 (s)