News Flash:

FABULOS! Leacul uimitor pentru CANCER!

20 Mai 2015
1360 Vizualizari | 0 Comentarii
cancer

Bicarbonatul de sodiu! Despre el este vorba!

Cine ar fi crezut ? Banal si foarte ieftin bicarbonatul de sodiu, in conformitate cu cele mai recente și surprinzatoare investigatii de cercetare opreste si vindecacancerul . Și chiar amelioreaza semnificativ efectele secundare negative ale chimioterapiei. Specialiștii conventionali , partial conștient sau inconștient, fac parte din cel mai agresiv aparat financiar de istorie , complexul industrial medical - farmaceutic , sunt convinși ca cancerul este un mister de nedesplusit. " Solutia " oferita de medici pentru cancer consta in trei proceduri foarte riscante și extrem de invazive: chirurgie, chimioterapie si radiatii . Solutia cea mai simpla se poate regasi in casa ta .

In cartea sa , "Caștiga razboiul impotriva cancerului " ( "a caștigat razboiul impotriva cancerului " ) , autorul ei , Dr. Mark Sircus , abordeaza problema bicarbonatului de sodiu , care poate fi folosit pentru a salva nenumarate vieti in fiecare zi. 
Bicarbonatul de sodiu este cunoscut de mult timp, deoarece este cea mai veche metoda de a accelera revenirea la niveluri normale de bicarbonatului din corp.si este , de asemenea, mai ieftin, mai sigur , și, probabil, cel mai eficient medicament disponibil pentru cancer . Bicarbonatul de sodiu da organismului o forma naturala de chimioterapie care ucide in mod eficient celulele canceroase , fara efecte secundare devastatoare și evitand costurile chimioterapiei conventionale.

Și știi care este problema medicilor de a prescrie acest leac miraculos ? Este foarte foarte ieftin . Din moment ce nimeni nu se poate imbogati, și nu poate face o multime de bani cu ceva atat de simplu , atunci nu o promoveaza.

Și cancerul vezicii urinare poate fi vindecat intr -un timp scurt , complet , fara interventii chirurgicale , chimio sau radiatii , folosind numai aparate de infiltrare locala ( similar cu un cateter ), a infuzat bicarbonat de sodiu direct la locul infectat in san sau vezica urinara. Dar poate fi , de asemenea, consumat pe cale orala .

Si companiile farmaceutice știu ca bicarbonatul de sodiu farmaceutic se poate folosi in tratamentul tumorilor pentru a disparea mai repede, iar multe dintre tratamentele de chimioterapie includ in prezent bicarbonat de sodiu , cu scuza ca " ajuta " pentru a proteja rinichii ,inima si sistemul nervos al pacientului. Și a fost deja demonstrat ca administrarea de chimioterapie fara bicarbonat de sodiu poate ucide pacientul . Așa ca , atunci cand auzim " succesele " chimioterapiei , inspecial cu rapoartate de televiziune prin cablu și celebritati care s-au vindecat miraculos , nu suntem informati ca responsabilul pentru vindecare este tocmai bicarbonatul de sodiu , care actioneaza nu numai pentru a opri metastaze si vindeca cancerul , dar, de asemenea, pentru a minimiza efectele secundare nocive ale otraviri prin chimioterapie. Dr. Sircus spune așa . " Nu exista studii pentru a separa efectele bicarbonatului de sodiu din agentii de chimioterapie toxica și nici nu va ...... " spune doctorul resemnat .

De mult timp este cunoscut faptul ca anxietatea extrema , stresul sau pierderea unei persoane dragi , eșecul in obiectivele propuse, dilemele existentiale , traumele morale sau emotionale , etc - Pot declanșa o varietate de boli fizice , migrene , hipertensiune , sistemul imunitar scazut , etc- , ajungand in timp la cancer .

Și acest lucru este logic : Daca nu ar exista o scadere a sistemului imunitar , fie ea brusca sau cronica , nu ar exista posibilitatea ca ciupercile, care studii recente arata ca sunt cele care cauzeaza cancer , sa poata prolifera pana la punctul in care se pericliteaza viata .

Doza : 1/2 litru de apa + suc de lamai 3 +1 lingurita bicarbonat de sodiu . (sursa: target-info.ro)


investigatii cancerul mister cancer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006328 (s)