News Flash:

Explozie la o statie PECO din centrul orasului Galati

12 Februarie 2018
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
petrom

O explozie s-a produs, luni dimineata, la o statie de alimentare cu carburanti din orasul Galati. Capacul unei pompe de benzina a fost proiectat in aer si a lovit un autoturism care alimenta, pagubele nefiind insa insemnate.
Explozia s-a produs in jurul orei 11.00 si nu a fost urmata de incendiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Martorii spun ca explozia nu a fost urmata de incendiu si ca masina lovita de capacul metalic a fost avariata usor. Probabil, incidentul de la statia Peco din Galati a aparut in urma unei defectiuni a sistemului electric de la pompa de carburant.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Galati, incidentul nu a fost anuntat pe canalele oficiale, iar dupa ce politistii au vazut informatia pe retele de socializare, un echipaj s-a deplasat la fata locului. De asemenea, politistii au luat legatura cu reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.
Reprezentantii ISU Galati au confirmat, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca incidentul nu a fost semnalat prin sistemul de urgenta si au anuntat ca vor trimite o echipa la fata locului pentru a face verificari.

”Nu a fost inregistrat niciun apel la numarul unic de urgenta 112, nu am trimis in zona echipa de interventie, pompieri sau SMURD. Suntem pregatiti sa intervenim, daca se confirma vom trimite o echipa la fata locului pentru a face verificari. In functie de ceea ce vom descoperi acolo, putem stabili si sanctiuni”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Galati, Eugen Chirita.

Imediat dupa producerea exploziei, statia PECO a fost inchisa.

Cel putin pana la finalizarea verificarilor, benzinaria aflata intr-o zona circulata a orasului Galati nu va fi redeschisa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005647 (s)