News Flash:

Fata de 13 ani din Oradea care si-a injunghiat bunica, data in urmarire, dupa ce a disparut din nou

22 August 2018
706 Vizualizari | 0 Comentarii
politia locala1

Fata in varsta de 13 ani, care si-a injunghiat bunica la inceputul lunii august si a plecat de acasa, apoi a fost gasita de politisti si internata intr-un centru de minori din Oradea, a disparut din nou, fiind data, miercuri, in urmarire nationala, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Politiei Bihor, Alina Dinu, a declarat, miercuri dimineata, corespondentului MEDIAFAX, ca oamenii legii au fost sesizati de reprezentantii Centrului de Minori, unde fata era internata, ca aceasta a parasit centrul fara voie.

„A fost declansata urmarirea nationala a unei fete in varsta de 13 ani, care ar fi plecat voluntar de la Centrul de Minori din Oradea, unde era internata”, a spus Dinu.

Surse oficiale au declarat, pentru MEDIAFAX, ca este vorba de fetita care, la inceputul lunii august, si-a injunghiat bunica.


In seara de 8 august, fetita si-a injunghiat bunica cu mai multe lovituri de cutit, apoi a plecat de acasa. A fost gasita de politisti dupa o saptamana, in Oradea, insa copila a refuzat sa mearga acasa, fiind internata la Centrul de Minori, de unde, ulterior, a plecat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004701 (s)