News Flash:

Esti ambitioasa, creativa, loiala, entuziasta? Afla care sunt atuurile tale si cum te poti pune mai bine in valoare, IN FUNCTIE DE ZODIE

28 Martie 2017
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia2
Semnul tau zodiacal poate spune foarte multe despre personalitatea ta, dar te poate si ghida atunci cand vrei sa te evidentiezi prin trucuri de infrumusetare. Afla care sunt atuurile tale si cum te poti pune mai bine in valoare.
Daca esti nascuta in zodia Berbec, esti o persoana activa, independent, curajoasa, increzatoare in fortele proprii. Nu te sfii sa arati asta purtand un ruj sau o oja de un rosu aprins. Semnul tau zodiacal guverneaza capul si fata. Iata de ce machiajul ochilor te va evidentia la fel de bine daca vei purta palarii. Te prind foarte bine rosul, portocaliul si culorile tari in general. Pentru a-ti pune in evidenta privirea calda si pentru a-ti accentua trasaturile fetei, ingrijeste-ti spancenele, fara a le subtia prea mult, altfel iti vor estompa trasaturile chipului. Nu uita ca sprancenele bine conturate revin in tendintele de machiaj in sezonul primavara-vara de anul acesta.
Femeia Taur sunt rabdatoare, hotarata, de incredere, iar semnul zodiacal guverneaza gatul. Daca te gasesti in aceasta zodie, ingrijeste-ti cu atentie gatul, prin aplicarea unor lotiuni de corp sau a unor creme speciale care mentin tanara aceasta zona. Nu ezita sa porti esarfe si sa atragi atentia asupra decolteului cu ajutorul unor coliere elegante, delicate. Te avantajeaza accesoriile, produsele de machiaj si hainele in nuante de roz sau brun.
Esti nativa a zodiei Gemeni? Inseamna ca esti vorbareata, amuzanta si ca te adaptezi usor la schimbari, de aceea iti poti modifica usor stilul de machiaj sau vestimentar la noile tendinte. Cand te machiezi, joaca-te cu farduri de ochi de diverse nuante! Nu uita ca anul acesta se poarta culorile tari, verdele smarald, accentele metalice, portocaliul, rozul! Si inca un amanunt: semnul tau zodiacal guverneaza umerii si nervii, iar pentru nativi este important simtul olfactiv, de aceea un parfum potrivit te va ajuta si pe tine sa ai mai multa incredere in tine si sa te simti mai frumoasa.
Intuitive, cu o bogata imaginatie, romantice, „dulci” – asa sunt femeile Rac. Daca te numeri printre ele, evidentiaza-te purtand un machiaj nu prea strident, natural, farduri roz sau piersica. Semnul tau zodiacal guverneaza pieptul, stomacul, plamanii. Poarta haine care sa-ti puna in valoare bustul si nu uita ca te avantajeaza albul, argintiul, rosul.

Nativele in zodia Leu sunt ambitioase, creative, loiale, entuziaste. Pentru a atrage atentia, accentueaza-ti ochii, purtand gene false la ocazii speciale, aplicand un machiaj pentru ochi de tipul smoky eyes si rimel de culoare neagra. Te prind bine atat in machiaj, cat si in vestimentatie rosul si portocaliul. In plus, cum semnul zodiacal Leu guverneaza inima, spatele si coloana vertebrala, n-ar strica sa-ti ingrijesti in mod special zona spatelui, printr-un masaj relaxant sau prin aplicarea unor lotiuni corporale.
Daca esti nascuta in zodia Fecioara, sunt sanse mari sa fii perfectionista si foarte atenta la detalii, ceea ce te ajuta de minune sa folosesti un machiaj elaborat, sa manuiesti tusul de ochi. Gasesti cateva sfaturi care te pot ajuta in:
Semnul zodiacal Fecioara guverneaza zona taliei si a abdomenului superior, de aceea mentinerea siluetei este importanta pentru tine, ca nativa a acestei zodii. O dieta echilibrata, sportul si un stil de viata sanatos te vor ajuta sa ai formele pe care ti le doresti. Accesoriile tale favorite sunt curelele din diverse materiale si cu aplicatii variate, corsetele. Mai mult, culorile care te avantajeaza sunt albastrul inchis si brun-roscatul.
Diplomatie, echilibru, sociabilitate – toate acestea te caracterizeaza daca esti in zodia Balanta. In plus, semnul zodiacal Balanta guverneaza zona rinichilor, ceea ce are un oarecare efect si asupra starii tenului. Pentru a-ti mentine pielea supla si atractiva, bea doi litri de apa pe zi, consuma multe legume, fructe si renunta la fumat. O piele a fetei perfecta te ajuta sa ai si mai multa incredere in tine. Foloseste un baton corector, un fond de ten lichid, o pudra luminoasa cu particule de sidef.
Pasiunea este caracteristica definitorie a femeilor Scorpion. Chiar daca este posibil sa nu ti se para ca ai o fire pasionala, cu toate ca esti nascuta in zodia Scorpion, cand vrei sa seduci, indrazneste sa folosesti negru sau gri pentru machiajul ochilor si rosu pentru a da culoare buzelor sau unghiilor tale. In vestimentatie, te prind bine tot negrul, rosul si auriul. Pentru a te simti frumoasa si atragatoare este important sa fii atenta la kilogramele in plus. Totusi, nu exagera cu dietele drastice!
Daca esti una dintre nativele in zodia Sagetator, este posibil sa fii aventuroasa, joviala, optimista. Nu-ti ascunde aceste calitati! Ti le pune in evidenta un machiaj mat, bronzat. Foloseste pudra cu efect bronzant, un fard de obraz sub forma de perle bronzante, fard de pleoape in nuante aurii sau roz pal. Din punct de vedere vestimentar, te prind bine culorile mov si rosu. Nu uita ca semnul tau zodiacal guverneaza coapsele si soldurile, printre primele zone care acumuleaza grasimi. De aceea, este indicat sa faci sport in mod regulat.
Un adevarat Capricorn este pragmatic, practic, prudent. Daca te recunosti in aceasta scurta descriere inseamna cu n-ai nevoie de mai mult de cinci minute zilnic pentru ca machiajul tau sa te faca sa stralucesti.
Si cum semnul Capricorn guverneaza genunchii, articulatiile si oasele, te vor pune bine in valoare fustele si rochiile scurte, precum si pantalonii mulati pe picior. Ar trebui sa iubesti pantofii si tocurile inalte, care iti evidentiaza perfect picioarele bine facute. Iti sta bine in haine de culoare neagra sau maro.
Nativele Varsator sunt inventive, sociabile. Esti nascuta in aceasta zodie? Atunci poti purta stiluri diferite si produse de machiaj pe care numai o femeie careia nu-i pasa de parerea celor din jur le-ar alege: dermatograf albastru, ruj de un roz aprins. N-ar strica, totusi, sa fii mai ponderata. Daca obisnuiesti sa porti haine cu imprimeuri animale sau florale nu renunta! Te avantajeaza la fel ca articolele vestimentare turcoaz, violet, albastru deschis.
Culorile pale pun in evidenta romantismul si sensibilitatea femeilor nascute in zodia Pesti. Daca esti una dintre nativele acestei zodii, machiajul natural ti se potriveste foarte bine. Fardul de ochi brun-roscat asociat cu fardul de obraz si rujul roz sau piersica te evidentiaza. Semnul tau zodiacal guverneaza picioarele, deci n-ar trebui sa te mire daca esti colectionara de pantofi si daca-ti place sa-ti ingrijesti picioarele. Cand iti alegi ce sa porti cu o ocazie speciala sau cand vrei sa faci o impresie buna, aminteste-ti ca-ti sta bine in albastru si in verde.

femeia taur rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007715 (s)