News Flash:

Ce DEFECTE are fiecare zodie

28 Martie 2017
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop dragobete
Berbec: 21.03 - 21.04
Despre cei nascuti sub semnul berbecului se spune ca nu toti „stralucesc” in meseria aleasa. Au imaginatie bogata si reusesc sa puna pe hartie un plan de lucru eficient, dar se plictisesc la fel de repede si deseori nu duc la capat ceea ce si-au propus. Nu suporta singuratatea, de cele mai multe ori sunt dependenti de partenerul de viata si se manifesta ca niste indivizi „de suprafata”.

Taur: 22.04 - 21.05
Nativii din aceasta zodie sunt conservatori si accepta cu greu schimbarea. Nu le place sa fie deranjati, cei mai multi dintre ei au obiceiuri stricte si tin mult la programul zilnic. Totodata, Taurii sunt fricosi cand vine vorba sa-si exprime parerile si le cam sta in obicei sa barfeasca. De asemenea, cei din zodia Taurului nu au prea multi prieteni, pentru ca au tendinta sa intre des in contradictie cu ceilalti.

Gemeni: 22.05 - 21.06
Au un stil de viata dinamic si risca sa-si petreaca mult timp departe de familie. Cand sunt pasionati de ceva, cei din sfera astrala a gemenilor se comporta de parca nu ar mai exista nimic pe fata pamantului. Mult prea ambitiosi, acestia risca sa ramana singuri si o mare parte din ei au mari probleme cand sunt nevoiti sa socializeze cu ceilalti. In dragoste sunt pasionali, dar cam pretentiosi si mereu pusi pe cearta.
Rac: 22.06 - 22.07
Gurile rele spun despre persoanele care s-au nascut in aceasta zodie ca au tendinta sa fie invidioase si ca, in special cei tineri, „se aprind usor” la nervi. Le place cam mult sa fie in centrul atentiei, sa fie adulati si felicitati pentru orice gest facut. Nu in ultimul rand, unii Raci sunt mofturosi si au tendinta de a le face apropiatilor viata grea. Aflati sub protectia Lunii, unii dintre acestia sunt dificil de inteles si se pierd usor cu firea in situatiile conflictuale.
Leu: 23.07 - 22.08
Nu degeaba sunt considerati a fi de „speta regala”. Narcisisti din fire, nativii din zodia Leului trebuie sa se straduiasca pentru a se gandi la nevoile celor din jur. Acestia nu lasa nicio „datorie” neplatita si accepta sa fie lingusiti, chiar si cand sunt constienti ca nu merita complimentele aduse.
Fecioara: 23.08 - 21.09
Persoanele nascute in zodia Fecioarei sunt cam serioase, iar spontaneitatea nu este chiar punctul lor forte. La maturitate, acestea pot sa fie ordonate fara masura si te pot uimi cu rigorizitatea de care dau dovada in anumite situatii. Cei din zodia Fecioarei se pierd repede cu firea si sunt capabili de razbunare pusa temeinic la cale.
Balanta: 22.09 - 22.10
Spre deosebire de celelalte zodii, Balanta imprima celor care se nasc cu semnul ei anumite defecte specifice, in functie de personalitate. De obicei, nativii acestei zodii nu pot sa mentina un raport intre cele doua talere ale balantei si sunt predispusi la tot felul de excese. Balantele pot „suferi” de zgarcenie, de lasitate sau de lenevie.
Scorpion: 23.10 - 21.11
Daca aveti prin preajma un reprezentant al zodiei Scorpionului, inarmati-va cu multa rabdare. Cei nascuti sub acest semn zodiacal pot fi „greu de citit” si pentru ei totul are o limita ce nu trebuie depasita. Scorpionilor le lipseste initiativa si pot fi, in anumite imprejurari favorabile lor, lenesi peste masura.
Sagetator: 22.11 - 20.12
Cei nascuti sub acest semn zodiacal pot sa dea dovada de trasaturi ce reflecta o anumita doza de iresponsabilitate. Gresesc cu nevinovatie si de cele mai multe ori nu iau in calcul riscurile sau pierderile ce pot aparea cand fac diverse activitati. Astrologii sustin ca Sagetatorii au un mod nesabuit de a reactiona la provocarile celor din jur si ca nu-si calculeaza miscarile, ci doar le intuiesc.
Capricorn: 21.12 - 19.01
Nativilor din Capricorn nu le place sa primeasca sfaturi, evita riscul si cei mai multi dintre ei sunt rai de paguba. Nu in ultimul rand, acestia iarta, dar nu uita, si tind sa-si duca planurile de razbunare pana la capat. Din punct de vedere sentimental, cei din zodia Capricornului nu sunt foarte romantici si le place sa „castige” cate ceva de pe seama celorlalti.
Varsator: 20.01 - 18.02
Varsatorii au trairi profunde, insa le exteriorizeaza foarte rar. In dragoste, cei nascuti in prima parte a lunii, sunt cam nestatornici si le plac situatiile in care trebuie sa lupte pentru a castiga afectiunea partenerului. Daca intampina greutati, isi urmaresc interesele si uita, sa mai dea cate o mana de ajutor celor din jur.
Pesti: 19.02 - 20.03
Celor nascuti in zodia Pestilor le place sa povesteasca mult, iar uneori, odata ce te-au prins in discutie, cu greu te poti „salva”. Asa ca ar trebui sa ia in calcul ceea ce spune renumitul proverbul: „Vorba multa, saracia omului.” Uneori, acestora le este greu sa gandeasca in perspectiva si in aceste situatii pot deveni usor inadaptabili. Clickpentrufemei.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006543 (s)