News Flash:

Premierul Grindeanu, surprins cu stiuca-n mana - FOTO

27 Martie 2017
944 Vizualizari | 0 Comentarii
grindeanu1
Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, dupa ce liderul PSD a declarat ca l-a invatat sa pescuiasca, in week-end, ca, la schimb, il poate invata sa schieze, deoarece nu sta foarte bine la acest domeniu.
"Am invatat. E adevarat ca nu am mai pescuit pana acum. E un lucru pe care nu l-am mai facut. Inteleg ca asa, ca incepator, stau foarte bine. Unii stiu sa pescuiasca, din zonele acestea cu specific. In zona de vest nu e o locatie potrivita sau un trend. Eu, de exemplu, pot sa-l invat sa schieze pe dl. Liviu Dragnea, ca inteleg ca nu sta foarte bine in acest domeniu", a declarat Sorin Grindeanu.
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, pe Facebook, ca l-a invatat pe premierul Sorin Grindeanu sa pescuiasca, afirmand ca "marea ruptura dintre Parlament si Guvern s-a produs" pentru ca liderul social-democratilor a prins 17 stiuci, iar seful Executivului, doar noua.
"In acest sfarsit de saptamana, l-am invatat pe Sorin sa pescuiasca. Marea ruptura intre Parlament si Guvern a avut loc: eu am prins 17 stiuci si el 9. Eu cred ca e foarte bine pentru un incepator care nu pusese niciodata mana pe o lanseta! La vasle, un ecologist: Marcel Ciolacu", a declarat presedintele PSD Liviu Dragnea, pe Facebook.
Postarea liderului PSD a fost insotita de mai multe poze care ii infatisau pe cei trei social-democrati la pescuit.

Galerie Foto

grindeanu_la_pescuit
liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005129 (s)