News Flash:

CJT a lansat licitația!

Este nevoie de studii suplimentare pentru realizarea segmentului din centura mică a Timișoarei, între Moșnița Veche și Giroc

3 Ianuarie 2024
108 Vizualizari | 0 Comentarii

Pentru a realiza segmentul dintre Moșnița Veche și Giroc al centurii mici a Timișoarei, este necesară desfășurarea unor studii suplimentare.

Consiliul Județean Timiș a demarat procedura de licitație pentru obținerea unui studiu de coexistență, solicitat de Transelectrica, și a unui nou proiect tehnic.

„În concret, este vorba despre faptul că, pe de o parte, emitenții diverselor avize și acorduri impuse prin certificatul de urbanism – responsabili cu administrarea unor rețele edilitare în amplasamentul lucrării ce face obiect al contractului dintre părți (apă – canal, gaz, telecomunicații, curent electric – rețea înaltă, joasă și medie tensiune) – condiționează emiterea avizelor/ acordurilor de efectuarea unor studii de coexistență/ relocare/ protejare și proiecte tehnice de execuție pentru fiecare specialitate în parte”, se arată în caietul de sarcini.
Conform informațiilor disponibile pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice), se preconizează că studiul de coexistență va fi întocmit în 15 zile, în timp ce noul proiect tehnic va fi finalizat în alte 30 de zile. Pentru aceste documente tehnice, Consiliul Județean Timiș va aloca suma de 450.000 de lei. Termenul pentru participarea la licitație este stabilit până în data de 16 ianuarie.

Pe lângă aceasta, în paralel, se desfășoară lucrări de modernizare a unui alt segment al centurii alternative a Timișoarei, și anume între localitățile Sânmihaiu Român și Șag. Odată finalizate aceste proiecte, inclusiv cel dintre Moșnița Veche și Giroc, orașul Timișoara va putea fi ocolit complet pe aceste drumuri județene.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005705 (s)