News Flash:

Revolta la inmormantarea victimelor criminalului sinucigas din Timisoara

5 Decembrie 2016
1210 Vizualizari | 0 Comentarii
crima pasionala 2
Ion şi Fabian Trandafir, tată şi fiu, victimele criminalului sinucigaş din localitatea doljeană Palilula, au fost înmormântate luni, 5 decembrie. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au deschis un dosar penal pentru omor, tentativă de omor, dar şi uz de armă nelegal.

Ion şi Fabian Trandafir, tată şi fiu, au fost executaţi în seara zilei de vineri, 2 decembrie, pe uliţele satului doljean Palilula, de un individ cunoscut cu afecţiuni psihice. Dragoş Furtună l-a împuşcat pe Fabian Trandafir (36 de ani) de şapte ori, iar tatăl tânărului a primit un glonţ direct în inimă. Atacatorul s-a sinucis la scurt timp, împuşcându-se în cap. Victimele criminalului sinucigaş au fost conduse ieri pe ultimul drum de un cortegiu format din sute de persoane. „A tras fără milă“   Rudele victimelor sunt scandalizate că două familii au fost distruse din cauza unui individ periculos şi bolnav psihic. „Fabian şi tatăl său n-au făcut rău niciodată nimănui. Acest criminal a distrus două familii şi a băgat în mormânt doi oameni nevinovaţi. În satul nostru nu s-a întâmplat niciodată aşa ceva. Eu nu înţeleg cum autorităţile competente nu au aflat din timp cu ce se ocupa acest individ extrem de periculos. Era terorist, iar în beciul casei confecţiona armele. Băieţelul lui Fabian întreabă zilnic de tatăl lui, iar noi i-am spus că este plecat să muncească. Nepotul meu i-a cerut iertare acestui criminal şi l-a rugat să-l lase în viaţă. Este ciuruit, a tras fără milă în el“, a spus mătuşa tânărului ucis.           Dragoş Furtună, criminalul sinucigaş, în vârstă de 28 de ani, era originar din judeţul Timiş. S-a mutat în satul Palilula în urmă cu şase luni. Oamenii spun că era o fire retrasă şi că nu vorbea cu absolut nimeni, însă în fiecare seară auzeau zgomot din beiul casei. „Pe acest individ nu l-a verificat nimeni atunci când s-a mutat în Palilula. Normal era ca oamenii legii să treacă pe la această familie şi să verifice exact ce fel de oameni erau. Nimeni nu a făcut acest lucru, iar acum s-a ajuns unde s-a ajuns. A omorât doi oameni nevinovaţi. Cine o să plătească pentru aceste crime? Dosarul va fi închis pentru că autorul s-a sinucis“, se arată scandalizat Constantin Vasile, un localnic care a luat parte la înmormântare.

Poliţiştii au patrulat ieri prin localitatea doljeană Palilula. Oamenii legii iau măsuri preventive de siguranţă pentru că există ameninţări de linşaj la adresa rudelor agresorului. Cortegiul funerar a trecut luni, 5 decembrie, prin locul în care s-a produs atacul sângeros. În momentul în care au ajuns în faţa casei atacatorului, oamenii prezenţi la înmormântare au huiduit prelung. Localnicii susţin că Dragoş Furtună ar fi premeditat îndelung atactul armat. „Pentru ce-i trebuiau lui atâtea arme? Sigur a venit la noi în sat să pună la cale un atentat. Eu chiar cred că era terorist. În seara de 2 decembrie a ieşit la poartă camuflat cu o cagulă pe faţă şi cu patru pistoale asupra lui. A împuşcat patru persoane făra milă. Ce om sănătos face aşa ceva? Cu ce i-au greşit Fabian şi tatăl său?“, a mai spus o localnică.

Mai multe detalii pe Adevarul.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007984 (s)