News Flash:

Era genul de doctor care se ruga impreuna cu pacientii cand ei simteau nevoia. A murit la numai 52 de ani :( La o luna dupa inmormantare, baiatul lui a pus pe Facebook o poza care a impresionat tot globul

3 August 2017
1721 Vizualizari | 0 Comentarii
doctor

Tyler Crowe în vârstă de 22 ani știa că îi va fi greu să calce pe urmele tatălui său, Dr Todd Crew, medic anestezist la spitalul Oconee.


Medicul a lucrat în acest spital de 23 ani. Era genul de medic care se ruga alături de pacienți sau cânta colinde de crăciun în mijlocul verii, totul pentru a-i relaxa pe cei cărora le administra anestezia.

 

În luna noiembrie a anului trecut, Todd Crew a simțit dureri puternice în abdomen. Diagnosticul a fost crunt, cancer.

Soția și copiii lui nu au apucat să se obișnuiască și să conștientizeze acest diagnostic, pentru că la doar șase luni, Todd Crew a murit la 52 ani.


Tyler, băiatul lui Todd urmează o facultate de biologie și dorește să-i calce pe umeri tatălui său, să ajute oamenii așa cum a făcut-o el. Iar de curând a fost angajat în spitalul la care lucra tatăl său.
La o lună de la moartea tatălui său, Tyler s-a dus pentru prima oară la noul său loc de muncă. Tyler a primit un dulap în vestiarul angajaților. O coincidență plăcută a fost faptul că a primit exact fostul dulap al tatălui său, dulapul 21.

 

View image on TwitterView image on Twitter

 


Tyler a decis să pună pe Twitter poza cu el și dulapul tatălui său. Imaginea a devenit virală și foarte mulți i-au lăsat comentarii de apreciere.

 

“Știu că acesta nu este sfârșitul. Îmi voi revedea tatăl, dar, între timp mă voi bucura de timpul meu de pe pământ și voi încerca să îmi las amprenta pe viețile cât mai multor oameni.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004837 (s)