News Flash:

Romanca, condamnata la o luna de inchisoare pentru sex in afara casatoriei in DUBAI. Dupa eliberare, va fi expulzata

2 August 2017
899 Vizualizari | 0 Comentarii
prostituata
O romanca a fost condamnata la o luna de inchisoare dupa ce a intretinut relatii sexuale in afara casatoriei cu un barbat pe un iaht in Dubai si a luat pastile pentru intreruperea sarcinii, informeaza site-ul de stiri Gulf News.
Femeia a intalnit, anul trecut, la Dubai un barbat neidentificat, despre care se crede ca ar fi tot de nationalitate romana, si au pornit intr-o croaziera pe un iaht de lux, iar in cursul calatoriei s-au angajat in relatii sexuale consensuale.
Ulterior, femeia a descoperit ca a ramas insarcinata si se crede ca barbatul ar fi parasit Emiratele Arabe Unite dupa ce a aflat despre sarcina femeii.
Ea a achizitionat medicamente pentru intreruperea sarcinii nedorite, insa din cauza unor complicatii a fost nevoita sa mearga de urgenta la spital. Doctorii au alertat autoritatile in legatura cu acest caz dupa ce pacienta nu a putut dovedi ca a ramas insarcinata in urma unei relatii legale.
Femeia a fost inculpata pentru sex consensual si utilizarea de medicamente pentru intreruperea unei sarcini, in conditiile in care avorturile sunt interzise in aceasta tara.
In prima instanta, femeia a fost condamnata la trei luni de inchisoare pentru sex consensual si o luna pentru avort, urmand sa fie deportata dupa ispasirea pedepsei. In urma apelului, sentinta a fost redusa la o luna de inchisoare, fiind obligata si sa plateasca o amenda, urmand ca ulterior sa fie expulzata din tara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005831 (s)