News Flash:

Episcopul Timisoarei, prins conducand cu 170 km/ora, pe un drum unde trebuia sa circule cu cel mult 90 km/ora

6 Septembrie 2017
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
ps paisie lugojanul
Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Timisoara a fost prins pe un drum national din judetul Timis in timp ce conducea cu 170 de kilometri la ora. Oprit de politisti, Paisie Lugojeanul ar fi incercat sa prezinte permisul de conducere al unei pasagere, transmite corespondentul Mediafax.
Surse din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Timis au declarat, marti, ca incidentul a avut loc in data de 1 septembrie, pe DN7, intre localitatile Denta si Moravita.
Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Timisoara a fost tras pe dreapta de politisti, dupa ce a fost surprins de radar cu 170 km/ora, in conditiile in care pe acea portiune de drum ar fi trebuit sa circule cu maxim 90 km/ora.
Conform acelorasi surse, Paisie Lugojeanul a incercat sa le ofere politistilor permisul de conducere al pasagerei aflate pe scaunul din dreapta, insa a fost refuzat.
Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Timisoara a fost sanctionat cu o amenda de 1.500 lei, permisul de conducere i-a fost suspendat pe 90 de zile si a primit intre 9 si 20 de puncte penalizare.
Reprezentantii Mitropoliei Banatului au refuzat sa comenteze incidentul.

politie timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005267 (s)