News Flash:

Ambasadorul SUA, intalnire cu ministrul Justitiei. Discutiile, la cererea lui Hans Klemm

5 Septembrie 2017
955 Vizualizari | 0 Comentarii
hans klemm
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, are marti dimineata o intalnire cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la sediul ministerului. Discutiile au loc la solicitarea ambasadorului, au declarat pentru Mediafax surse din sistem.
Ministrul Justitiei a declarat, luni seara, referitor la declaratiile ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans Klemm, care a sustinut ca isi exprima ingrijorarea in legatura cu modificarea legilor justitiei, ca poate este ingrijorat pentru ca nu a propus ca procurorul general sa fie numit de Senat.
"Poate (n.r. este ingrijorat) pentru ca in proiectul de modificare a legilor justitiei nu am propus sistemul cel mai democratic din SUA prin care procururorul general e numit de Senat. Ma gandesc sa propun si eu ca procurorul general sa fie propus de Senat si sa tindem si noi spre acelasi standard de democratie", a declarat Tudorel Toader la Antena 3.
Ministrul Justitiei a declarat ca marti va avea o intalnire cu ambasadorul SUA, in urma careia va afla cum isi motiveaza Hans Klemm ingrijorarea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005118 (s)