News Flash:

Emil Boc nu se inscrie in cursa interna a PDL pentru prezidentiale

9 Octombrie 2013
1448 Vizualizari | 0 Comentarii

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc a anunţat că nu va intra în cursa internă a partidului pentru a fi nominalizat drept candidat la alegerile prezidenţiale din 2014 şi susţine că este nevoie de un singur candidat din partea dreptei.

'Nu mă înscriu în competiţia internă din PDL pentru preşedinţie, avem treabă aici (la Primăria din Cluj-Napoca, n.r.). Cred însă, în actualul context, că dreapta are nevoie acum mai mult ca niciodată să fie unită sau să se unească cat mai repede, pentru că doar aşa va putea învinge stanga distrugătoare a statului de drept şi a locurilor de muncă din Romania. Cu cat se va face mai tarziu această unificare a dreptei, cu atat se vor diminua şansele victoriei. De aceea, doar o dreaptă unită poate să bată stanga şi la următoarele alegeri, dar mai ales la alegerile prezidenţiale de anul viitor', a declarat Emil Boc miercuri într-o conferinţă de presă.

Primarul Clujului a apreciat că în cazul în care partidele de dreapta vor intra în alegerile prezidenţiale cu mai mulţi candidaţi, atunci acest lucru va diminua şansele de a caştiga scrutinul şi a subliniat că Romania are nevoie de o victorie a dreptei.

'A merge cu mai mulţi candidaţi ar însemna o diminuare substanţială a şanselor de victorie. Dar o dreaptă unită poate caştiga şi Romania are nevoie de dreapta. Ne place, nu ne place, astea sunt soluţiile care s-au demonstrat în Romania că asigură supravieţuirea economică, cu efortul romanilor, iar pentru consolidarea democraţiei avem nevoie de orientări de centru-dreapta şi nu de stanga, care are apucături de origine stalinist-comunistă', a menţionat Emil Boc.


cluj-napoca emil boc primarul clujului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006453 (s)