News Flash:

El este cel mai bogat roman si detine unul dintre cele mai puternice trusturi de televiziune, dar locuieste intr-un hotel de 2 stele abandonat

16 Ianuarie 2018
1303 Vizualizari | 0 Comentarii
roman

Zoltan Teszari este, probabil, cel mai bogat om din Romania, dar „miliardarul fara chip”, asa cum este supranumit, se remarca prin modestie.

Jurnalistii l-au intalnit pe omul de afaceri in Oradea, acolo unde locuieste, in anexa unui hotel de doua stele, in ciuda averii imense!

Zoltan Teszari nu este un miliardar caruia ii place sa isi arate bogatia. Pe langa faptul ca e foarte discret, „miliardarul fara chip” este si modest, el nedorind sa epateze in niciun fel. Ar putea sa locuiasca intr-o vila somptuoasa, insa a ales sa stea in anexa unui hotel de numai doua stele din Oradea, Padis. Hotelul este, potrivit surselor noastre, inchis momentan, urmand sa fie redeschis in luna aprilie a anului viitor.

Pe langa faptul ca este discret, miliardarul este si generos. CANCAN.ro, a aflat ca Zoltan Teszari a fost la un azil de batrani, Sf. Elisabeta, pentru a le face o bucurie celor de acolo in preajma sarbatorilor.

A mostenit modestia parintilor

Zoltan Teszari pare sa ii mosteneasca in privinta modestiei pe parintii sai, pe care i-am intalnit in Oradea la service-ul pe care il administreaza, Autocenter. Mama „miliardarului fara chip” este contabila service-ului, in timp ce tatal patronului RCS&RDS se ocupa propriu-zis de tot ceea ce tine de bunul mers al firmei. Oameni obisnuiti, care nu lasa sa se tradeze faptul ca sunt parintii unuia dintre cei mai bogati afaceristi din Romania, daca nu cel mai bogat, de fapt. Parintii patronului RCS&RDS locuiesc in aceeasi casa in care s-a nascut Zoltan Teszari, aceasta fiind una frumoasa, dar, la fel, discreta, care nu atrage atentia.

Teszari nu iese in evidenta nici prin masini

Spre deosebire de alti milionari de la noi, Zoltan Teszari nu iese in evidenta prin masinile sale. El conduce un autoturism Porsche Macan Diesel S – nu un bolid de super-lux ca alti oameni mult mai putin bogati decat el – pe care si l-ar fi ales fiindca nu consuma mult. De altfel, si miliardarii americani Mark Zuckerberg si Warren Buffett s-au remarcat in SUA prin faptul ca nu conduc masini de lux. Pare a fi apanajul afaceristilor care si-au construit averea cu idei stralucite, nu prin combinatii cu statul, ca destui oameni de afaceri de la noi.

Singurul lucru care tradeaza averea extraordinara a lui Teszari este geaca Parajumpers pe care o poarta, in valoare de 850 de euro. In rest, nici masinile, nici vestimentatia lui Zoltan Teszari nu atrag atentia.

Cristian Zoltan Teszari, fiul lui Zoltan Teszari, care are 13 ani, joaca tenis la CSM Oradea si este foarte talentat la acest sport, el fiind pe locul 14 in clasamentul varstei lui.

Zoltan Teszari provine dintr-o familie de revolutionari. Tatal „miliardarului fara chip” era mecanic pe vremea lui Ceausescu, el transformand dupa Revolutie talentul si priceperea lui intr-o afacere. Dupa cum am precizat si mai sus, administreaza service-ul Autocenter din Oradea.

Averea lui Zoltan Teszari a fost evaluata la 550-570 de milioane de euro de catre revista Capital, care a realizat topul celor mai bogati 300 de romani, dar Teszari ar putea fi cel mai bogat om de afaceri din Romania, averea lui fiind greu de estimat exact.

Sursa: cancan.ro

Galerie Foto

zoltan
zoltan teszari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005512 (s)