News Flash:

Efectele secundare ale consumului de sfecla rosie

15 Aprilie 2018
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
sfecla rosie

Sfecla rosie este unul dintre alimentele cele mai complexe, demonstrandu-se stiințific ca lupta impotriva cancerului si a altor afecțiuni.

Sfecla rosie se poate consuma sub diverse forme, fie o putem stoarce cu ajutorul unui storcator si sa bem sucul, fie o consumam cruda sub forma de salata sau fiarta, fie in supa sau in piureuri, fie la cuptor.

Singurul „efect secundar” al sucului de sfecla este faptul ca urina ar putea prinde o tenta rosiatica insa acest lucru nu este un motiv de ingrijorare. Totusi, deoarece sfecla este bogata in oxalati (produsul final de metabolism al glioxalatului si gliceratului; organismul uman nu detine enzime capabile sa degradeze oxalatul; in consecinta acesta trebuie eliminat prin rinichi) persoanele predispuse la pietre sau nisip la rinichi, nu ar trebui sa il consume.
 

1-2 pahare de suc de sfecla consumat in fiecare zi pare sa aiba un efect semnificativ pentru imbunatatirea presiunii sangelui. Conform Dr.Oz, majoritatea medicilor au fost de-a dreptul surprinsi de cat de putin consum din acest suc a fost nevoie pentru a vedea imbunatatiri reale. in plus, nu ai nevoie de un buget exagerat sau nici macar mare pentru a obtine acest „remediu miraculos”. Sfecla rosie nu este un aliment scump si se poate obtine de la orice supermarket si prepara cu usurinta acasa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sfecla rosie este unul dintre alimentele cele mai complexe, demonstrandu-se stiințific ca lupta impotriva cancerului si a altor afecțiuni.

Sfecla rosie se poate consuma sub diverse forme, fie o putem stoarce cu ajutorul unui storcator si sa bem sucul, fie o consumam cruda sub forma de salata sau fiarta, fie in supa sau in piureuri, fie la cuptor.

Singurul „efect secundar” al sucului de sfecla este faptul ca urina ar putea prinde o tenta rosiatica insa acest lucru nu este un motiv de ingrijorare. Totusi, deoarece sfecla este bogata in oxalati (produsul final de metabolism al glioxalatului si gliceratului; organismul uman nu detine enzime capabile sa degradeze oxalatul; in consecinta acesta trebuie eliminat prin rinichi) persoanele predispuse la pietre sau nisip la rinichi, nu ar trebui sa il consume.

Cum se mananca corect sfecla rosie 

1-2 pahare de suc de sfecla consumat in fiecare zi pare sa aiba un efect semnificativ pentru imbunatatirea presiunii sangelui. Conform Dr.Oz, majoritatea medicilor au fost de-a dreptul surprinsi de cat de putin consum din acest suc a fost nevoie pentru a vedea imbunatatiri reale. in plus, nu ai nevoie de un buget exagerat sau nici macar mare pentru a obtine acest „remediu miraculos”. Sfecla rosie nu este un aliment scump si se poate obtine de la orice supermarket si prepara cu usurinta acasa.

Sfecla rosie este unul dintre alimentele cele mai complexe, demonstrandu-se stiințific ca lupta impotriva cancerului si a altor afecțiuni.

Sfecla rosie se poate consuma sub diverse forme, fie o putem stoarce cu ajutorul unui storcator si sa bem sucul, fie o consumam cruda sub forma de salata sau fiarta, fie in supa sau in piureuri, fie la cuptor.

Singurul „efect secundar” al sucului de sfecla este faptul ca urina ar putea prinde o tenta rosiatica insa acest lucru nu este un motiv de ingrijorare. Totusi, deoarece sfecla este bogata in oxalati (produsul final de metabolism al glioxalatului si gliceratului; organismul uman nu detine enzime capabile sa degradeze oxalatul; in consecinta acesta trebuie eliminat prin rinichi) persoanele predispuse la pietre sau nisip la rinichi, nu ar trebui sa il consume.

Cum se mananca corect sfecla rosie 

1-2 pahare de suc de sfecla consumat in fiecare zi pare sa aiba un efect semnificativ pentru imbunatatirea presiunii sangelui. Conform Dr.Oz, majoritatea medicilor au fost de-a dreptul surprinsi de cat de putin consum din acest suc a fost nevoie pentru a vedea imbunatatiri reale. in plus, nu ai nevoie de un buget exagerat sau nici macar mare pentru a obtine acest „remediu miraculos”. Sfecla rosie nu este un aliment scump si se poate obtine de la orice supermarket si prepara cu usurinta acasa.

Sfecla rosie este unul dintre alimentele cele mai complexe, demonstrandu-se stiințific ca lupta impotriva cancerului si a altor afecțiuni.

Sfecla rosie se poate consuma sub diverse forme, fie o putem stoarce cu ajutorul unui storcator si sa bem sucul, fie o consumam cruda sub forma de salata sau fiarta, fie in supa sau in piureuri, fie la cuptor.

Singurul „efect secundar” al sucului de sfecla este faptul ca urina ar putea prinde o tenta rosiatica insa acest lucru nu este un motiv de ingrijorare. Totusi, deoarece sfecla este bogata in oxalati (produsul final de metabolism al glioxalatului si gliceratului; organismul uman nu detine enzime capabile sa degradeze oxalatul; in consecinta acesta trebuie eliminat prin rinichi) persoanele predispuse la pietre sau nisip la rinichi, nu ar trebui sa il consume.

Cum se mananca corect sfecla rosie 

1-2 pahare de suc de sfecla consumat in fiecare zi pare sa aiba un efect semnificativ pentru imbunatatirea presiunii sangelui. Conform Dr.Oz, majoritatea medicilor au fost de-a dreptul surprinsi de cat de putin consum din acest suc a fost nevoie pentru a vedea imbunatatiri reale. in plus, nu ai nevoie de un buget exagerat sau nici macar mare pentru a obtine acest „remediu miraculos”. Sfecla rosie nu este un aliment scump si se poate obtine de la orice supermarket si prepara cu usurinta acasa.


sfecla rosie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1081 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004602 (s)