News Flash:

Probabil cea mai sanatoasa modalitate de a gati sfecla rosie

14 Aprilie 2018
561 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8750 RON (0.0000)
USD: 4.1874 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
sfecla rosie9

Cunoscuta de ani de zile ca fiind „protectoarea” ficatului, noile studii arata ca sfecla rosie este una dintre cele mai benefice legume pentru organism.

Acest “super-aliment” reprezinta o sursa excelenta de vitamina B, folati, mangan si potasiu. De asemenea, este o sursa buna de fibre, vitamina C, magneziu, fier, cupru si fosfor.

Salata de sfecla rosie reprezinta cea mai simpla si sanatoasa modalitate de a consuma aceasta leguma benefica organismului.

Ingrediente: 1- 2 kg sfecla rosie hrean (proaspat sau pasta de hrean) ulei, otet, sare

Cum se mananca corect sfecla rosie 

Sfecla se curata de radacini si pamant, se spala, apoi se pune la fiert in apa cu sare sau se pune pe tava aragazului si se da la cuptor. Sfecla se pregateste mai repede fiarta in apa (in 1-2 ore) insa coapta la cuptor iese mult mai colorata si mai gustoasa. Indiferent cum este gatita, se incearca sfecla cu furculita pentru a afla daca este patrunsa. Cand furculita intra pana la capat in sfecla, aceasta este gata. Se curata sfecla de coaja, apoi se taie felii sau se da pe razatoarea mare. Salata de sfecla rosie se obtine amestecand sfecla cu otet, sare, ulei si hrean ras sau pasta de hrean din comert. Salata de sfecla rosie se poate pastra in borcane inchise, la frigider, chiar si 1 -2 saptamani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cunoscuta de ani de zile ca fiind „protectoarea” ficatului, noile studii arata ca sfecla rosie este una dintre cele mai benefice legume pentru organism.

Acest “super-aliment” reprezinta o sursa excelenta de vitamina B, folati, mangan si potasiu. De asemenea, este o sursa buna de fibre, vitamina C, magneziu, fier, cupru si fosfor.

Salata de sfecla rosie reprezinta cea mai simpla si sanatoasa modalitate de a consuma aceasta leguma benefica organismului.

Ingrediente: 1- 2 kg sfecla rosie hrean (proaspat sau pasta de hrean) ulei, otet, sare

Cum se mananca corect sfecla rosie 

Sfecla se curata de radacini si pamant, se spala, apoi se pune la fiert in apa cu sare sau se pune pe tava aragazului si se da la cuptor. Sfecla se pregateste mai repede fiarta in apa (in 1-2 ore) insa coapta la cuptor iese mult mai colorata si mai gustoasa. Indiferent cum este gatita, se incearca sfecla cu furculita pentru a afla daca este patrunsa. Cand furculita intra pana la capat in sfecla, aceasta este gata. Se curata sfecla de coaja, apoi se taie felii sau se da pe razatoarea mare. Salata de sfecla rosie se obtine amestecand sfecla cu otet, sare, ulei si hrean ras sau pasta de hrean din comert. Salata de sfecla rosie se poate pastra in borcane inchise, la frigider, chiar si 1 -2 saptamani.

Cunoscuta de ani de zile ca fiind „protectoarea” ficatului, noile studii arata ca sfecla rosie este una dintre cele mai benefice legume pentru organism.

Acest “super-aliment” reprezinta o sursa excelenta de vitamina B, folati, mangan si potasiu. De asemenea, este o sursa buna de fibre, vitamina C, magneziu, fier, cupru si fosfor.

Salata de sfecla rosie reprezinta cea mai simpla si sanatoasa modalitate de a consuma aceasta leguma benefica organismului.

Ingrediente: 1- 2 kg sfecla rosie hrean (proaspat sau pasta de hrean) ulei, otet, sare

Cum se mananca corect sfecla rosie 

Sfecla se curata de radacini si pamant, se spala, apoi se pune la fiert in apa cu sare sau se pune pe tava aragazului si se da la cuptor. Sfecla se pregateste mai repede fiarta in apa (in 1-2 ore) insa coapta la cuptor iese mult mai colorata si mai gustoasa. Indiferent cum este gatita, se incearca sfecla cu furculita pentru a afla daca este patrunsa. Cand furculita intra pana la capat in sfecla, aceasta este gata. Se curata sfecla de coaja, apoi se taie felii sau se da pe razatoarea mare. Salata de sfecla rosie se obtine amestecand sfecla cu otet, sare, ulei si hrean ras sau pasta de hrean din comert. Salata de sfecla rosie se poate pastra in borcane inchise, la frigider, chiar si 1 -2 saptamani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.5385 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016446 (s)