News Flash:

E confirmat! AMBULANTA a ajuns acasa la Denisa! Dupa 30 de minute, medicii au iesit devastati! E clar… Plansete și jale

30 Iunie 2017
4257 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulanta denisa

Starea Denisei se inrautateste de la o zi la alta. Aflata sub numeroase tratamente, macinata de dureri si lipsita de orice fel de vlaga, cantareata iubita de o tara intreaga zace la pat, in apartamentul ei din Capitala.


Dupa ce s-a aflat ca Denisa si-ar fi rugat rudele sa vina sa o viziteze, constienta fiind de stadiul grav al bolii sale, o ambulanta a fost solicitata de urgenta, chiar in toiul noptii.

 

Potrivit Spynews, in noaptea de miercuri spre joi, un echipaj SMURD a fost solicitat acasa la Denisa.
Dupa ce au urcat grabiti spre apartamentul artistei, acestia au petrecut aproximativ 30 minute in imobil, timp in care i-au acordat primul ajutor.

Cel mai probabil, starea artistei a fost stabilizata, insa chiar si asa, in momentul in care medicii s-au intors la masina de ambulanta, oroarea si tristetea s-au putut citi pe chipurile lor.


Starea de sănătate a Denisei e din ce în ce mai proastă, iar finalul pare inevitabil şi mai aproape ca oricând. Se pare că şi artista este conştientă şi i-a rugat pe cei de lângă ea să le transmită tuturor celor care vor să o vadă pentru ultima dată să vină în vizită.

 

Denisa pare să fi renunţat să mai lupte cu boala, iar familia se aşteaptă la ce e mai rău. Artista i-ar fi rugat pe cei din jurul ei să le transmită rudelor şi celor care i-au fost alături de-a lungul timpului să vină să o vadă.

”Nu ştie cât mai are, veniţi să o vedeţi. Veştile nu sunt bune, starea ei e gravă”, este mesajul transmis rudelor care vor să vină să o vadă pe Denisa, căci se pare că starea acesteia se înrăutăţeşte pe zi ce trece mai rău şi pare din ce în ce mai aproape de final.


starea denisei potrivit spynews
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006123 (s)