News Flash:

Dupa 5 zile accepta cererea lui in casatorie si dupa 7 luni era doamna Bucur. Dana Nalbaru a povestit acum cum este viata alaturi de Dragos Bucur, barbatul de care s-a indragostit si care sufera de o boala care i-a schimbat viata

8 Septembrie 2017
2583 Vizualizari | 0 Comentarii
dana nalbaru

Dragos Bucur este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori români, însă puţini ştiu că acesta suferă de diabet de ani de zile.


Dana Nalbaru a povestit acum pe blog-ul său cum este viaţa alături de Dragoş, bărbatul care a cerut-o în căsătorie după 5 zile de cand se cunoscusera şi cu care s-a căsătorit după doar 7 luni.

 

„La inceput nu aveam nici cea mai mica idee despre ce inseamna hipo si hiper. Vedeam ca se testeaza des, ca isi face insulina, ca isi cantereste mancarea (a avut o perioada in care mergea cu cantarul in geanta la restaurant) dar, cu timpul, am invatat cam tot ce e important sa stiu despre diabet.

Azi acele, insulina, testele, senzorii, pompa fac parte din viata mea. De multe ori ma intreb daca el nu s-o fi saturat de ele dar il vad pozitiv mereu si firesc in relatia lui cu diabetul asa ca ma linistesc.

Mi-a spus de cateva ori ca boala asta i-a facut viata mai buna. Pare ciudat, dar imi explica despre cum l-a organizat, cum l-a educat si, mai ales, despre cum l-a invatat sa inteleaga cu adevarat care sunt marile valori ale vietii. Si eu am invatat de la el.”



Dana se îngrijorează de fiecare dată când Dragoş pierde o noapte la filmare, când este confuz sau nervos din cauza diabetului, apreciind felul în care acesta reuşeşte să aibă grijă de el şi să o ferească pe ea şi pe cei doi copii ai lor.

 

„Nu se plange niciodata, nu spune niciodata “nu pot” atunci cand am nevoie de ajutor (si poate nu tot timpul se simte bine), nu e mofturos sau pretentios, ba e chiar vesel si mereu gata sa gaseasca o solutie.”

Sofia ştie de când era foarte mică că „tati are diabet” şi îi sare în ajutor atunci când Dragoş are nevoie. Cei doi fac chiar matematică pe tema asta, calculând de câtă insulină are nevoie.

Cât despre Dragoş, acesta a învăţat să trăiască cu diabet, iar omul care este astăzi este într-un fel şi rezultatul acestei boli.


„Diabetul mi-a schimbat viata, mi-a facut-o mai ordonata, pe mine m-a invatat sa cantaresc mai bine lucurile din ea, autocontrolul a devenit important si in general mi-a ordonat altfel prioritatile… Sunt omul din prezent si ca rezultat al acestei boli care m-a modelat in asa fel incat sa ii fac fata, cred ca fara ea as fi fost un om mai sarac si un alt Dragos Bucur. Nu iubesc diabetul, dar îi multumesc.”

 



dragos bucur diabet dana nalbaru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005420 (s)