News Flash:

Dupa ce a fost acuzat de viol de un alt tanar, Cristian Pomohaci a primit o noua veste

8 Septembrie 2017
1457 Vizualizari | 0 Comentarii
pomohaci
Mitropolia Ardealului va judeca pe 19 septembrie apelul facut de Cristian Pomohaci la decizia de caterisire. Pana atunci, fostul preot mai are timp sa aduca dovezi prin care sa demonstreze, asa cum sustine el, ca este nevinovat.
Decizia de caterisire a lui Cristian Pomohaci a fost luata de Consistoriul Eparhial din Alba Iulia, la sfarsitul lunii iulie, dupa ce in presa a aparut o inregistrare in care parintele cerea favoruri sexuale unui minor.
Pomohaci a facut insa contestatie, iar Mitropolia Ardealului va trebui sa dea acum o decizie finala in acest caz. Consistoriul mitropolitan a admis si cererea fostului preot de a aduce cativa martori in fata inaltilor prelati.
De asemenea, Cristian Pomohaci poate sa aleaga si un aparator bisericesc, specialist in drept canonic, atestat de catre Patriarhia Romana.
In paralel, procurorii de la Parchetul General il cerceteaza pe Cristian Pomohaci pentru racolare de minori in scopuri sexuale.
Mai mult, la inceputul saptamanii, un alt tanar l-a acuzat pe fostul preot ca l-ar fi violat cand el avea doar 13 ani si locuia in casa lui Pomohaci. 

mitropolia ardealului cristian pomohaci
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005631 (s)