News Flash:

Ce mesaj i-a transmis Marcel Toader Mariei Constantin de Sfanta Maria

8 Septembrie 2017
1239 Vizualizari | 0 Comentarii
marcel toader si maria
Astazi este zi de sarbatoare pentru Maria Constantin. Este Sfanta Mariei Mica asa ca Marcel Toader, chiar daca este in scandal cu ea, i-a transmis un mesaj

Chiar daca ii aduce zi de zi acuzatii grave, Marcel Toader a tinut sa ii trasmita Mariei Constantin un mesaj. A trecut peste infidelitati si pentru un moment i-a trasmis un gand cat se poate de bun. 

"La multi ani ii tramsit. Si de Sfanta Maria Mare i-am spus la multi ani. Si o melodie pe care o stiam de la nasul." a spus Marcel Toader la "Xtra Night Show".

Vedeta nu a avut ocazia de a-i multumi. In cursul zilei poate va face asta, iar daca nu, cu singuranta va petrece alaturi de apropiati, mai ales ca in curand va fi o femeie libera.

Pana la pronuntarea divortului, Marcel Toader continua sa scoata la lumina informatii noi despre presupusele infidelitati ale sotiei sale. 

Conform surselor noastre, Maria Constantin si Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divortul, urmand ca in cateva saptamani sa fie amandoi doi oameni liber. Acestia au 30 de zile la dispozitie timp sa se gandeasca daca vor cu siguranta sa faca acest pas, termenul fiind pe 13 septembrie.

Marcel Toader s-a casatorit cu Maria Constantin in septembrie 2015. In varsta de 30 de ani, artista de muzica populara a mai fost casatorita o data, in timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje esuate pana in prezent.


maria constantin marcel toader mesaj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005806 (s)