News Flash:

DRAMA intr-o familie dintr-o comuna timiseana! O fetita de un an a suferit arsuri grave

28 Noiembrie 2016
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Incident extrem de grav, vineri seara, in Comlosu Mare. O fetita de un an si doua luni a ajuns in stare grava la spital dupa ce patutul in care statea a fost cuprins de flacari. Fratiorul ei in varsta de trei ani a fost intoxicat cu monoxid de carbon.
Salvatorii de la Statia de Pompieri Sannicolau Mare au fost anuntati, vineri seara, despre izbucnirea unui incendiu la o casa din localitatea timiseana Comlosu Mare. Din primele informatii se pare ca afectat de incendiu ar fi fost patutul in care se afla fetita in varsta de numai un an si doua luni. Medicii povestesc ca cea mica a suferit arsuri pe 80 la suta din suprafata corpului, iar degetele de la picioare i-au fost pur si simplu carbonizate. La momentul izbucnirii incendiului in apropiere era si fratiorul ei in varsta de trei ani. Baietelul, spun medicii de la ambulanta, a fost intoxicat cu fum insa starea lui este mult mai buna decat a surioarei sale, scrie tion.ro.
Copila a fost preluata imediat de un echipaj de ambulanta, iar medicii au gonit cu ea spre Timisoara pana la Spitalul de Copii Louis Turcanu. Tot la Timisoara la spital va ajunge si fratele fetei. Parintii celor doi copii erau in gradina la momentul la care incendiul a izbucnit. Tatal a fost cel care a intrat in casa si se pare ca a reusit sa stinga flacarile pana la sosirea pompierilor.
Pompierii au demarat cercetari pentru a determina cauzele care au dus la producerea incendiului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005841 (s)