News Flash:

Dragnea vorbeste despre relatia sa cu Ponta

23 Octombrie 2016
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea1
Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a afirmat, sambata seara, ca are o relatie foarte buna cu Victor Ponta si ca aceasta nu este afectata de imaginile pe care le posteaza unii sau altii. 
''E foarte buna, sincer vorbind'', a spus Liviu Dragnea, la Antena 3, intrebat fiind care este relatia sa cu Victor Ponta. 
Presedintele PSD a sustinut ca pe el nu il deranjeaza faptul ca Partidul Romania Unita (PRU) se foloseste de imaginea lui Victor Ponta, dar ca i se pare incorect acest lucru. 
''Pe mine nu ma deranjeaza, pe mine personal. Eu ceea ce i-am spus lui Victor, si i-am spus sincer si a si inteles asta, nu pe mine personal ma deranjeaza. Nu e in regula, mi se pare incorect sa-i fie folosita imaginea de catre alt partid'', a spus Dragnea. Liderul social-democrat a adaugat ca este ''deranjant'' acest lucru pentru unii membri de partid. 
Liviu Dragnea a mentionat ca nu agreeaza o varianta de alianta cu PRU. 
''Eu nu agreez varianta asta, pentru ca atata timp cat procedeaza in felul asta nu mi se pare corect si atunci sigur ca iti pui mari semne de intrebare pentru validitatea si durata si substanta unei colaborari cu oameni care procedeaza in felul asta. De aici pleaca rezervele. Dar, repet, sa ajungem la alegeri. Relatia mea cu Victor nu este afectata de pozele pe care le pun unii sau altii pe ... Pentru ca oricum nu conving pe nimeni acele poze'', a afirmat Liviu Dragnea. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005334 (s)