News Flash:

Situatie incredibila la Timisoara! Ce s-ar putea intampla cu noile semafoare!

23 Octombrie 2016
1256 Vizualizari | 0 Comentarii
semaforizare
 Presedintele ALDE Timis Marian Cucsa s-a saturat sa tot astepte la semafoarele din Timisoara pe care se pare ca le prinde numai pe rosu din luna august. Semafoarele lui Robu au enervat multa lume, dar chiar sa nu stii ca pana la 1 noiembrie ele nu au fost sincronizate, cand ai pretentii ca esti dintr-un partid serios... Asa se face (din necunoasterea situatiei din teren) ca ALDE-istul s-a suparat si a anuntat ca daca pana prin 3 noiembrie nu va fi totul struna pe soselele municipiului, va trece la actiunea de strangere de semnaturi pentru scoaterea semafoarelor lui Robu, iar cei care au gandit acest proiect, sa plateasca. 
''Daca de la 1 noiembrie, semafoarele care se pretind a fi inteligente nu vor functiona in avantajul participantilor la trafic, voi incepe demersurile pentru adunarea de semnaturi pentru suspendarea semafoarelor. Iar cei care au semnat proiectul Semaforisoara, sa plateasca pentru el. Pentru ca pe langa faptul ca petrecem foarte multe ore in trafic la semafoare, consumul de combustibil a crescut de la 7% la 11%, costuri pe care fiecare trebuie sa le suportam din buzunarul propriu asemenea experimente nu este normal sa se faca pe spatele nostru, al timisorenilor'', spune suparat domnul Cucsa, potrivit ziuadeveast.ro.
Presedintele ALDE Timis mai are o nelamurire; o fi unda verde, dar cum se vor intelege toate cele 7 semafoare dintr-un sens giratoriu pe care la vazut domnia sa?! ''Toti suntem afectati. Nu stiu cum vor functiona cele din sensurile giratorii, ca acolo sunt foarte multe, cate 7. Oricat ar fi ele de inteligente, daca sunt 7, nu au loc nici doua masini sa treaca'', se indoieste domnia sa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009310 (s)