News Flash:

SOC! Ion Iliescu ar putea fi arestat

22 Octombrie 2016
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
ion iliescu
"Meritul pentru aceasta stire ii apartine lui Ion Cristoiu, cel care a avut rabdare sa scotoceasca in documentele si comunicatele de la Parchetul General.

Pentru prima oara in ultimii 26 de ani, scrie Ion Cristoiu, se recunoaste vina Armatei in carnagiul din Decembrie ’89, mai precis incepind cu 22 Decembrie. Din documente si marturiile unor ofiteri reiese clar ca Armata a preluat friiele Romaniei incepind cu 22 Decembrie si a desfasurat operatiuni specifice, coordonate de la cel mai inalt nivel.

Incepe sa se devoaleze „fenomenul terorist”. Ion Iliescu a fost deja anchetat de catre procurori si, in urmatoarele zile, poate fi saltat si aratat ca „trofeu”! Exista o strinsa legatura intre Operatiunile Armatei si Comandantul Suprem Ion Iliescu. Generalul Militaru e mort dar Ion Iliescu e viu. 

26 de ani acest „tovaras” a fost protejat de catre Procurorii Generali ai Romaniei, fie ca s-au numit Botos sau KovesiAugustin Lazar a deschis Cutia Pandorei, se va lasa cu macel !", incheie jurnalistul Radu Moraru

ion cristoiu carnagiul armata ion iliescu botos kovesi augustin lazar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004998 (s)