News Flash:

Dragnea i-a criticat pe Grindeanu si Viorel Stefan pentru absenta de la dezbaterea Legii salarizarii: „Este o problema pe care noi o vom regla in interior"

7 Iunie 2017
870 Vizualizari | 0 Comentarii
grindeanu si dragnea
Liderul PSD Liviu Dragnea i-a criticat, miercuri, de la tribuna Camerei Deputatilor, pe premierul Sorin Grindeanu si ministrul de Finante, Viorel Stefan, pentru ca au absentat de la dezbaterea si votul Legii salarizarii.
„Da, intr-adevar, este o problema ca azi ministrul de Finante (Viorel Stefan, n.r.) nu a venit in Parlament sa sustina legea, cu toate ca avea timp. Am puterea politica sa-mi asum acest lucru si sa imi cer scuze, ca presedinte al PSD, ca un membru al Guvernului care trebuia sa vina astazi nu a venit”, a spus Dragnea.
„Este o problema pe care noi o vom regla in interior in conditiile in care si liderul de grup si-a asumat faptul ca ministrul de Finante va veni sa sustina aceasta lege”, a adaugat Dragnea.
„Era bine sa vina si premierul pentru ca este o lege - poate cea mai importanta din acest an”, a adaugat Dragnea.
PNL a solicitat, miercuri, prezenta la dezbaterea Legii salarizarii, in plenul Camerei, for decizional, a premierului Sorin Grindeanu si a ministrului de Finante, Viorel Stefan, raspunsul presedintelui de sedinta, Florin Iordache, fiind ca cei doi demitari se afla in vizita oficiala in Franta.
Deputatul PNL Victor Paul Dobre a luat cuvantul pe procedura, in cadrul dezbaterilor generale, si a aratat ca grupul PNL a cerut anterior prezenta premierului si a ministrului de Finante la o discutie despre sustenabilitatea Legii salarizarii, insa majoritatea PSD din conducerea Camerei a obstructionat in mod repetat aceasta cerere.
„Astazi nu e nici premierul, nici ministrul Finantelor, la o dezbatere atat de importanta. E necesar sa ne fie prezentat punctul de vedere al Guvernului, iar ministrul Muncii trebuie sa raspunda la 2 intrebari: daca legea e sustenabila si care sunt motivele pentru care aplicarea a fost amanata fata de programul de guvernare”, a spus Dobre.
Presedintele de sedinta, deputatul PSD Florin Iordache, a spus, de la tribuna Camerei, ca premierul si ministrul de Finante sunt „in vizita oficiala in Franta”.
Dobre a revenit la tribuna si a anuntat ca premierul de afla, de fapt, in tara, unde participa la un forum.
„Premierul e in tara, participa la un forum. Cred ca si ministrul de Finante e prin imprejurimi. Aceasta fuga de a fi prezenti in Parlament, la aceasta dezbatere, a premierului si ministrului de Finante e o confirmare a rezervelor pe care le avem privind sustenabilitatea acestei legi”, a spus Dobre.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1382 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006281 (s)