News Flash:

Tanara din Gorj, gasita moarta in lenjerie intima in masina cu care a facut accident. Ce suspecteaza politistii

7 Iunie 2017
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
tanara gorj

Primarul orasului Baia de Arama, din judetul Mehedinti, a fost audiat in dosarul penal al mortii unei tinere de 24 de ani, care a decedat intr-un accident rutier la sfarsitul lunii aprilie, in localitatea Pestisani.


Potrivit Gorj-Domino, Roxana Madalina Bizu, din comuna gorjeana Dragutesti, a fost gasita la volanul masinii doar in lenjerie intima, iar in telefonul ei s-ar fi gasit fotografii cu un barbat care era imbracat sumar si era legat de pat.

 

Conform sursei citate, primarul orasului Baia de Arama, Rafael Dunarintu, s-ar fi aflat in compania tinerei inainte ca aceasta sa plece in mare graba de la un hotel-restaurant de langa Baia de Arama. Tanara a fost invitata la o petrecere privata, in noaptea de 28 spre 29 aprilie. Putin dupa miezul noptii, Roxana Madalina si primarul au urcat intr-o camera a localului. Atunci ea l-ar fi fotografiat pe barbat, lucru care l-a deranjat si a inceput un conflict intre ei.

Atunci tanara ar fi plecat in graba cu masina.

Cercetarile efectuate, ulterior, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Tg-Jiu, au dus la audierea mai multor persoane, printre care si a primarului Rafael Dunarintu.

 

Anchetatorii au identificat o masina care o urmarea pe cea a tinerei si verifica daca accidentul nu a fost cumva provocat. Un martor ar fi confirmat ca o masina de teren cu numar de Timis a demarat in tromba si a plecat de la locul producerii accidentului.

Galerie Foto

tanara_gorj2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006910 (s)