News Flash:

Dr. Oz: Dieta de 7 zile cu grepfrut

31 August 2018
787 Vizualizari | 0 Comentarii
oz

Numeroase cercetari au confirmat efectele acestui fruct pentru o cura de slabire fara restrictii majore. Ingredientele din grepfrut reduc nivelul insulinei, obligand astfel corpul sa transforme caloriile in energie pe care o consuma si nu o stocheaza in depozitele adipoase. 

O jumatate de greprfut are numai 36 de calorii si nu include deloc grasimi. Consuma acest fruct inainte de mese pentru a-i folosi la maximum potentialul. Datorita enzimelor din continutul sau, grepfrutul are un efect puternic asupra metabolismului, favorizand arderea grasimilor.

Astfel ca est adesea folosit in curele de slabire ca un adjuvant. Potrivit celebrului Dr. Oz. poti sa slabesti un kilogram pe zi daca urmezi acest plan de dieta care include grepfrutul alaturi de cele trei mese principale sanatoase si echilibrate. 

Dieta de 7 zile cu grepfrut

Ce sa mananci la micul dejun

Consuma o jumatate de grepfrut, insa nu uita si de un mic dejun satios! Cea mai potrivita alegere constituie combinatia dintre oua si sunca de curcan sau carnatii de pui, deoarece furnizeaza o cantitate insemnata de proteine care se vor abdorbi mai usor darorita grepfrutului si previne poftele culinare in timpul zilei.

Ce sa mananci la pranz

O salata cu multe legume, avocado, o jumatate de grepfrut, spanac si quinoa poate sa constituie o combinatie potrivita pentru masa de pranz. Deoarece contine grasimi sanatoase din avocado si proteine din quinoa, aceasta salata mentine senzatia de satietate pana seara. Astfel nu vei fi tentata sa mananci dulciuri. 

Ce sa mananci la cina

Quinoa, orezul integral, amarantul sau orzul pot sa fie combinate cu o jumatate de grepfrut si o sursa de proteine (peste) pentru a obtine masa de seara usoara. 

Continua sa faci diverse combinatii de alimente sanatoase pentru tot restul saptamanii, insa nu uita ca la fiecare masa sa adaugi cate o jumatate de grepfrut.  

sursa: eva.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005325 (s)