News Flash:

Avea mancarimi intr-o ureche. Descoperirea socanta facuta de medici este o premiera medicala

31 August 2018
1620 Vizualizari | 0 Comentarii
ureche

Exista o sumedenie de povesti ingrozitoare cu, despre si care implica in orice mod mancarimile. Aceasta este cu siguranta una dintre cele mai infricosatoare, aratandu-ne inca o data de ce este capabila natura.

O soparla gecko a fost inlaturata din urechea unui om de 30 de ani din Guangzhou din Provincia Guangdong, sudul Chinei. Dupa ce a simtit o senzatie de mancarime in urechea interna, barbatul a mers la medic, informeaza IFL Science, potrivit descopera.ro. 

Doctorul, pe nume Tu Bo, uitandu-se cu lanterna in urechea persoanei, a descoperit o mica soparla, nu mai mare de doi centimetri.

Soparla a trebuit anesteziata pentru a nu intra si mai adanc in urechea omului, fiind extrasa in cele din urma cu ajutorul unei pensete. Ingrijorator a fost faptul ca aceasta nu avea coada, existand temerea ca soparla si-a lasat-o in ureche. Acestea au obiceiul de a-si lasa coada ca mecanism de aparare. Totusi, specialistii nu au mai gasit nimic in urechea barbatului. Asadar, coada a fost pierduta cel mai probabil inainte de evenimentul nefericit.

Nu se mai cunoaste un asemenea caz, in care o saparla gecko intra in urechea cuiva, dar exista o multime de cazuri medicale cu vietati care intra in urechile oamenilor. Anul trecut, din urechea unei fete de 12 ani au fost inlaturate 10 furnici. Acum cateva luni, tot in India, medicii au scos un gandac din urechea unei femei de 42 de ani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006185 (s)