News Flash:

Doua targuri si surprize pentru copii, in acest weekend la Iulius Town Timisoara

31 Ianuarie 2020
500 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town

Timișoara, 31 ianuarie 2020: Vizita din acest weekend de la Iulius Town Timișoara va fi completată cu noi propuneri de shopping, dar și activități captivante pentru cei mici.

De vineri, 31 ianuarie 2020, până duminică, 2 februarie, la demisolul Iulius Mall Timișoara va avea loc Târgul de Blănuri și Piele. O geantă din piele, care se asortează la orice tip de ținută, sau o căciulă din blană, ce va rezista de-a lungul timpului, vor face look-ul tău să devină unic și elegant. Dacă îți doreai de mult timp o haină de blănă la un preț atractiv acum este momentul să o găsești la Iulius Town Timișoara.

În aceeași perioadă, doar că la parterul Iulius Mall Timișoara, va avea loc și Târgul de Antichități. Cei care sunt în căutarea unor piese de mobilier unicat sau colecționarii de monede, care vor să își completeze albumele cu bănuți din alte secole, sunt așteptați la târg. Ceasuri de vintage, tablouri, vinyl-uri sau bijuterii sunt disponibile pentru toți iubitorii de antichități.

Cât timp părinții admiră oferta târgurilor, copiii se pot plimba cu trenulețul, la demisolul din Iulius Mall. Vineri, 31 ianuarie, mica garnitură va funcționa în intervalul 15:0020:00, iar sâmbătă, 1 februarie, și duminică, 2 februarie, între orele 10:0015:00 și 16:0022:00. Copiii vor pleca într-o călătorie amuzantă și își vor face noi prieteni.

Mult, foarte mult sclipici și tot atât de multe inimioare vor fi duminică, 2 februarie, în Piațeta Intersport. Cei mici sunt așteptați la Atelierul de Creație susținut de Bianca Potyesz, de la ora 11:00, să își pună imaginația la încercare. Toate materialele sunt puse la dispoziție de Iulius Town, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Copiii pot lua acasă inimioarele create.

Vino în acest weekend împreună cu cel mic în Iulius Town Timișoara să descoperiți împreună ce surprize v-am pregătit!

 


vineri 2 februarie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 33 queries | Mysql time :0.047767 (s)