News Flash:

Gabriela Firea a demis conducerea Directiei de Achizitii din Primaria Capitalei

23 August 2017
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea2
Primarul General al Municipiului Bucuresti a anuntat miercuri ca a decis sa demita conducerea Directiei de Achizitii din cadrul PMB, Gabriela Firea fiind nemultumita de modul in care s-a desfasurat licitatia pentru cumpararea a 400 de noi autobuze. Totodata, presedintele C.A. al RATB si-a anuntat demisia.
"Am decis demiterea conducerii Directiei de Achizitii din cadrul PMB intrucat sunt profund nemultumita de modul in care se desfasoara activitatea acesteia si, in special, de modul in care a gestionat licitatia pentru achizitia de autobuze. Ne asteapta licitatii complexe, pentru proiecte esentiale de dezvoltare a Capitalei si nu putem accepta tergiversarea unor proceduri si termene din cauza unor functionari care nu isi indeplinesc sarcinile de serviciu, fie din incompetenta, fie din interese nelegitime", a anuntat Gabriela Firea, printr-un comunicat de presa remis miercuri Mediafax.
De asemenea, primarul general a anuntat ca a acceptat demisia unui reprezentant al conducerii RATB.
"Am analizat si modul in care conducerea RATB si consiliul de administratiei al Regiei au asigurat suportul tehnic pentru aceasta licitatie. In concluzie, in aceasta dimineata, am acceptat demisia presedintelui Consiliului de Administratie al RATB. Asteptam ca noul sistem electronic de achizitii publice (SICAP) sa asigure solutii pentru problemele cu care se confrunta autoritatile in procedurile de licitatii publice, inclusiv sa fie insotit de un manual de utilizare coerent si in deplin acord cu softul. Este, de asemenea, esentiala sincronizarea operarii sistemului national cu cel european. Consider ca Agentia pentru Agenda Digitala trebuie sa ia masuri urgente impotriva celor care se fac vinovati de disfunctionalitatile sistemului actual", a precizat edilul.

gabriela firea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006679 (s)