News Flash:

Donatiile noastre ii poate salva viata tinerei mamici

23 Iunie 2022
306 Vizualizari | 0 Comentarii
5df0ee0b9036e 5dce95b55fad3 asociatia salveaza o inima

Sistemul medical te poate purta uneori de la Ana la Caiafa fara rost. Mergi la doctor cu anumite simptome, esti tratat pentru altceva decat ai, iar boala reala continua sa progreseze fara ca tu sa stii macar despre ce este vorba...

Din medic in medic, de la spital la spital, a mers Elena Comerzan, o tanara de 30 de ani care s-a confruntat cu mancarimi ale pielii, iar apoi cu insomnie si disparitia poftei de mancare. Dermatologul a crezut ca e o raceala deoarece analizele uzuale erau bune, medicul de familie i-a dat trimitere femeii catre endocrinolog si, vazand ca tratamentul prescris nu dadea roade, a trimis-o ulterior la ecografie si alte analize mai amanuntite. La un moment dat, tinerei i s-a facut rau si a fost luata cu ambulanta si dusa de urgenta la spital. Acolo i s-a spus sa se adreseze urgent Institutului Oncologic, unde a fost descoperita cauza simptomelor.

Pe 27 decembrie 2019, s-a luat hotararea sa se faca biopsia ganglionilor limfatici. Rezultatul l-am aflat peste doua saptamani, cand incepusera starile de voma si aveam febra. Atunci mi-au pus si diagnosticul - Limfom Hodgkin, varianta scleroza nodulara. Pe 15 ianuarie 2020 am fost internata in spital si de atunci ma lupt cu aceasta boala crunta, povesteste Elena Comerzan.

Odata inceputa chimioterapia, o parte dintre simptome au disparut, parea ca totul reintra in normal timp de un an, insa brusc femeia a inceput sa aiba dureri in tot corpul: maini, picioare, coloana, piept.

Doarmeam doar asezata, sprijinita de perne. Boala a progresat si e nevoie de un transplant de maduva, procedura care nu se face la noi. „Incearca peste hotare, poate vei gasi o oferta. Pe tine chimioterapia nu te mai ajuta", au fost cuvintele medicului, spune Elena cu tristete in glas.

Disperata si cu lacrimi in ochi, tanara - mama unei fetite de 9 anisori - a sunat peste tot pentru a intreba in ce directie sa mearga. O cunostinta i-a recomandat Spitalul Emsey din Istanbul, unde medicii i-au acceptat cazul dar i-au pretins si o suma impresionanta - 60980 euro.

Am reusit sa adun cu ajutorul rudelor, prietenilor, cunoscutilor 12.000€ si medicii din Istanbul au acceptat sa inceapa tratamentul. Banii se termina, zilele acestea, dar eu vreau sa traiesc, sa revin acasa la fetita mea!, a adaugat Elena.

Sotul ei este plecat in strainatate, iar banii pe care ii castiga amandoi i-au cheltuit pe tratamente. Parintii Elenei nu au nici ei posibilitate sa o ajute, mama lucrand la o gradinita, iar tatal fiind muncitor sezonier in constructii. In aceasta situatie critica, femeia a apelat la bunavointa si sprijinul prietenilor Asociatiei „Salveaza o inima", singurii in masura sa-i mai intinda o mana de ajutor. Donatiile noastre o pot scoate pe aceasta mamica dintre ciocan si nicovala si ii pot oferi sansa de a continua tratamentul pentru a scapa de cancer. Orice suma virata in conturile asociatiei este inca un pas mai aproape de vindecarea Elenei. Fetita ei are nevoie de mama, sotul abia asteapta sa o revada sanatoasa, iar parintii nu concep sa-si piarda copilul mult-iubit! Doneaza si tu pentru viitorul acestei familii, ajut-o pe Elena sa se intoarca acasa sanatoasa!

 

Pentru donatii:

Denumire entitate: Asociatia „SALVEAZA O INIMA"

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati in transferul bancar la detalii plata/mentiune: ELENA COMERZAN

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1935 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005930 (s)