News Flash:

Donald Trump, dupa atacurile din Londra: Avem nevoie de activarea restrictiilor de calatorie ca masura suplimentara de securitate

4 Iunie 2017
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
donald trump2
Donald Trump, presedintele SUA, a exprimat disponibilitatea de a oferi asistenta Marii Britanii in contextul atacurilor de la Londra, reiterand ideea limitarii calatoriilor si imigratiei, pentru imbunatatirea nivelului de securitate.
"Orice putem face pentru Londra si Marea Britanie, noi suntem aici. Suntem alaturi de voi", a transmis Donald Trump prin Twitter.
"Trebuie sa fim inteligenti, vigilenti si duri. Justitia trebuie sa ne dea drepturile inapoi. Avem nevoie de activarea restrictiilor de calatorie ca masura suplimentara de securitate", a subliniat Donald Trump.
O instanta federala de apel a confirmat, zilele trecute, blocarea noului decret emis de presedintele SUA, Donald Trump, privind suspendarea vizelor cetatenilor din state din Africa si Orientul Mijlociu. Donald Trump a emis pe 6 martie o noua ordonanta executiva antiimigratie, impunand restrictii temporare de calatorie cetatenilor din sase tari situate in Africa si in Orientul Mijlociu, Irakul fiind eliminat de pe lista. Noua ordonanta a fost emisa dupa ce o masura similara, adoptata in ianuarie, a fost blocata de o instanta federala, in contextul in care generase confuzie pe aeroporturile din Statele Unite. Noua ordonanta prezidentiala vizeaza cetatenii din Siria, Iran, Libia, Somalia, Sudan si Yemen. Irakul, care figura pe prima lista, a fost eliminat, la solicitarea Pentagonului, care a evocat colaborarea eficienta cu Bagdadul in combaterea terorismului. Insa aplicarea masurilor a fost blocata de justitie pe 15 martie, cu doar cateva ore inainte de intrarea in vigoare.
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005632 (s)