News Flash:

Donald Trump a ajuns in statul Florida, puternic afectat de uraganul Irma

15 Septembrie 2017
851 Vizualizari | 0 Comentarii
trump presedinte
Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns in statul american Florida, puternic afectat de uraganul Irma, pentru a supraveghea eforturile autoritatilor de redresare dupa pagubele produse de uragan, informeaza NBC News.
Donald Trump a afirmat ca Florida este ”a doua casa”pentru el. Acesta s-a intalnit cu locuitorii orasului Naples, ce a fost lovit de uraganul Irma in momentul sau de apogeu. Presedintele american le-a transmis oamenilor ca va fi ”100% alaturi de ei”, adaugand ca oamenii din Florida sunt foarte speciali pentru el.
”Ei au trecut prin ceva ce nimeni nu a mai vazut inainte”, a afirmat Trump.
La fel cum a facut si cand a vizitat statul Texas dupa ce a fost lovit de uraganul Harvey, Donald Trump a laudat eforturile autoritatilor din Florida, numindu-le ”incredibile”.
Uraganul Irma, catalogat drept unul din cele mai puternice cicloane din istorie, a devastat Insulele Antile si sud-vestul Statelor Unite, lasand in urma cel putin 69 de morti si mii de sinistrati. Cel putin 26 de persoane si-au pierdut viata in Florida si trei state americane vecine, iar peste patru milioane de gospodarii si companii din aceasta zona au ramas fara alimentare cu energie electrica din cauza intemperiilor. Alte cel putin 43 de persoane au murit in insulele din Marea Caraibilor devastate de uragan.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005703 (s)