News Flash:

Fumatorii din Romania habar n-au ce arunca! Pachetul tau de tigari ascunde o avere, dar tu o arunci la gunoi! Uite cum se imbogatesc fumatorii din toata lumea

13 Septembrie 2017
1500 Vizualizari | 0 Comentarii
tigari
Dupa ce se termina tigarile, toti fumatorii arunca de obicei pachetele. Cum ar fi sa afli ca te poti imbogati daca nu vei mai face asta? Iata cum.
Folia din pachetul de tigari nu este de loc nefolositoare, ci are rolul de a proteja tigarile de umezeala. Insa, totodata, valoreaza si multi bani.
O fumatoare din Belgrad vinde, conform Antena 1, foliile pachetelor de tigari pentru 100 de euro un kilogram, pe cand in Serbia, un kilogram poate fi vandut cu minim 160 de euro si maxim 500 de euro.
In Romania acest lucru poate fi facut in centrele comerciale, inMall-uri exista centre de colectare unde puteti primi cate 900 de lei pe un kilogram de folii. Se pare ca si pe internet exista multe site-uri unde fumatorii pot adauga un anunt unde pot preciza ca vor sa vanda folii de aluminiu de la pachete de tigari.
Un lucru important de stiut este acela ca aceste folii se vand mai bine in strainatate decat in Romania.
Fumatorii stiu cu siguranta ca folia de la pachetul de tigari este de doua culori: aurie si argintie. Pentru cea aurie se ofera mai multi bani pe site0urile de vanzari.
Sursa: decititazi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005795 (s)