News Flash:

Doliu in lume sportului romanesc! A murit chiar de ziua de nastere

16 August 2022
2840 Vizualizari | 0 Comentarii
Doliu in lume sportului romanesc A murit chiar de ziua de nastere

Romania a primit multe lovituri in ultima perioada si a pierdut personalitati mari. Aflam acum ca o mare tragedie a fost inregistrata la noi in tara: una dintre cele mai mai sportive a plecat din aceasta lume, chiar de ziua ei de nastere. Toti apropiatii sunt socati.

Doliu in baschetul romanesc
Aflam trista veste ca una dintre cele mai bune si celebre baschetbaliste ale momentului a plecat dintre noi, cand nimeni nu se astepta la o asemenea tragedie. Mai exact, Federatia Romana de Baschet anunta disparitia prematura a sportivei Alessia Maria Raiciu, legitimata la CS Olimpia Bucuresti.


Tanara a murit la data de 14 August, chiar in ziua in care sarbatorea implinirea a 18 ani. Nu se cunoaste motivul exact al mortii, pentru ca Federatia Romana de Baschet nu a oferit detalii in acest sens si niciun apropiat nu a intervenit sa faca lamuriri depsre acest subiect, pentru ca toata lumea este socata de cele intamplate.

„Zborul unei baschetbaliste de reala perspectiva a fost curmat mult prea devreme…Una dintre cele mai talentate sportive ale generatiei 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar in ziua in care implinea 18 ani”, a transmis Federatia Romana de Baschet, pe Facebook.

Alessia Maria Raiciu era considerata printre cele mai bune sperante ale sportului romanesc, in care oamenii Chiar si-au pus sperante. Potrivit FRB, tanara castigase numeroase medalii la campionatele nationale juvenile alaturi de CS Olimpia Bucuresti si bifase prezente si in Liga Nationala de Baschet Feminin, alaturi de Agronomia Bucuresti

Pentru moment, apropiatii si nici colegii de breasla nu au oferit informatii despre acest subiect. Cert este ca tragedia a lovit chiar intr-un moment important pentru toata lumea: cand trebuia sa petreaca implinirea varstei de majorat, viata i-a oferit cea mai grea lovitura.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005848 (s)