News Flash:

SCENE SOCANTE la Cluj! Copil de opt ani in stare grava, dupa ce a fost sfasiat de patru caini de paza

31 Martie 2017
919 Vizualizari | 0 Comentarii
maidanezi1
Un copil de opt ani din Turda a fost atacat, joi seara, de patru caini de paza, el fiind transportat de urgenta la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, unde o echipa de chirurgi l-a operat timp de mai bine de sase ore in conditiile in care avea aproximativ 25 de plagi muscate pe fata, torace si membre. Baiatul se afla in continuare in stare critica, iar intre timp politistii clujeni au deschis un dosar penal in rem pentru vatamare corporala.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Cluj, Carmen Jucan, a declarat ca baiatul in varsta de opt ani a intrat in incinta unei societati comerciale, unde a fost atacat de patru caini de paza. El a fost transportat de urgenta la Spitalul Municipal din Campia Turzii si apoi transferat la Cluj-Napoca, la Spitalul de Copii, unde a intrat imediat in operatie.
”Un copil de 8 ani a ajuns la noi. Prezenta 20-25 de plagi prin muscatura la nivelul fetei, toracelui si membrelor. Trei-patru dintre acestea erau prin smulgerea muschiului. Cand a ajuns la noi era constient, dar a intrat imediat in sala de operatie pentru ca prezenta risc de infectie. O echipa de trei chirurgi plasticieni l-au operat timp de mai bine de 6 ore. Pacientul este in continuare in stare critica si se pregateste de o noua operatie la nivelul membrelor”, a explicat Calin Lazar, director medical al Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj.
Potrivit medicilor, baiatul va fi supus, vineri dimineata, unei noi interventii chirurgicale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006041 (s)