News Flash:

Doi copii care mergeau la scoala, RANITI grav de o masina care a derapat - FOTO

22 Mai 2018
951 Vizualizari | 0 Comentarii
2

Doi copii care mergeau pe marginea drumului spre scoala sunt in stare grava, dupa ce au fost raniti, marti dimineata, de o masina care a derapat si s-a rasturnat pe DN 1A, in Maneciu, judetul Prahova. Unul dintre copii este in coma, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit Politiei Prahova accidentul s-a petrecut pe DN1A, in Maneciu, unde un autoturism a derapat, a lovit doi copii care mergeau pe marginea strazii, spre scoala. Din impact, masina a lovit, apoi, un cap de pod.

“Din primele cercetari se pare ca cei doi copii se aflau pe partea carosabila, pe margine. Soferul a incercat sa-i evite si-a pierdut controlul volanului”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Prahova, Raluca Brezeanu.
La randul sau, purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat ca autoturismul este rasturnat, in masina fiind o femeie si copilul sau de un an. Toate cele patru persoane implicate au fost transportate la spital, unul dintre cei doi copii pietoni fiind in coma.

“In autoturism erau un adult si un copil de 1 an. Ceilalti doi copii erau pietoni, unul de 9 ani si 10 ani si unul de 11 ani. Cel de 11 ani este inconstient, in coma”, a declarat Vasiloae.

Potrivit reprezentatului ISU, copiii care mergeau pe marginea drumului se indreptau catre scoala.

La ora transmiterii acestei stiri, traficul pe DN 1A, in Maneciu, este blocat pentru cercetari.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005866 (s)