News Flash:

Momente socante la Hunedoara. Un barbat si-a dat foc in fata unui centru pentru mame si copii

21 Mai 2018
967 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd

Un barbat de 42 de ani, din Hunedoara, a fost transportat la spital, luni, dupa ce s-a stropit cu benzina si si-a dat foc in fata unui centru pentru mame si copii, el avand arsuri pe aproximativ 55 la suta din suprafata corpului. Medicii au decis ca pacientul sa fie transferat la Bucuresti.
Potrivit purtatorului de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara, Calin Dumitrescu, barbatul de 42 de ani a fost transportat, luni, la Unitatea de Primiri Urrgente Hunedoara, dupa ce si-a dat foc. Acesta are arsuri de gradele II si III pe 55 la suta din suprafata corpului, la scurt timp fiind transferat la Spitalul de Arsi din Capitala.

”S-a primit o solicitare pe 112 care anunta ca, in Hunedoara, in fata unui centru pentru copii si mame, este un barbat care si-a dat foc. La fata locului s-au deplasat echipaje de la Pompieri, SMURD Hunedoara si SAJ Hunedoara, gasind un barbat de 42 de ani, cunoscut cu probleme psihice, care s-a autoincendiat cu o substanta lichida, probabil benzina. Pacientul a fost preluat de echipajul SAJ cu medic, evaluat, stabilizat si transportat la UPU Hunedoara. In urma evaluarii in UPU s-a constatat ca pacientul prezinta arsuri pe aproximativ 55% din suprafata corporala,de gradul 2 si cateva zone de arsuri de gradul 3. Pacientul va fi trimis la Spitalul de Arsi din Bucuresti”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Calin Dumitrescu, purtatorul de cuvant al SAJ Hunedoara.

Politistii sustin ca barbatul ar fi recurs la acest gest, din cauza unor probleme de familie.
”Politia municipiului Hunedoara investigheaza motivele care l-au determinat pe barbat sa recurga la acest gest. Din primele date se pare ca fapta a fost generata de motive de natura familiala. Pana saptamana trecuta, barbatul a facut obiectul unui ordin de protectie emis de Judecatoria Hunedoara. La Politia municipiului Hunedoara nu exista vreo plangere pe numele sau pentru fapte de violenta domestica”, a spus Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara. Barbatul are doi copii cu femeia care a beneficiat de ordinul de protectie.

Surse din randul anchetatorilor au declarat, pentru MEDIAFAX, ca in centrul de primiri in regim de urgenta pentru mame si copii, unde barbatul si-a dat foc, erau sotia si cei doi copii ai acestuia. Mediafax.ro


centru mame bucuresti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005967 (s)