News Flash:

DNA a cerut documente "in original" legate de elaborarea OUG privind modificarea Codurilor Penale

2 Februarie 2017
967 Vizualizari | 0 Comentarii
dna3
Ministerul Justitiei a primit o solicitare DNA de a transmite, pana pe 02 februarie, in original, toate inscrisurile care au legatura cu elaborarea Ordonantei de urgenta privind modificarea Codurilor Penale, potrivit Ministerului Justitiei, care a catalogat actiunea DNA drept o "grava imixtiune".
"In cursul zilei de ieri, 01 februarie 2017, Ministerul Justitiei a primit solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie – de a transmite, pana la data de 02 februarie a.c., in original, toate inscrisurile care au legatura cu elaborarea si emiterea Ordonantei de urgenta a Guvernului din data de 31 ianuarie 2017, prin care au fost modificate si completate Legea nr.286/2009 privind Codul penal si Legea nr.135/2010 privind Codul de procedura penala, precum si cu proiectul de lege adoptat de Guvernul Romaniei, pentru gratierea unor pedepse. Prin aceeasi adresa Directia Nationala Anticoruptie a solicitat transmiterea documentelor – rezultate ca urmare a corespondentei interinstitutionale si interne, scrise sau prin posta electronica, cu privire la cele doua acte normative mentionate, precum si precizarea numelui, prenumelui si a datelor de identificare a persoanelor care au participat la redactarea, intocmirea si/sau avizarea celor doua proiecte de acte normative", potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Justitiei, remis joi MEDIAFAX.
Documentele au fost solicitate in interesul urmaririi penale efectuate intr-un dosar aflat pe rolul Directiei Nationale Anticoruptie.
Ministerul Justitiei subliniaza faptul ca modificarea legislativa a fost si este asumata de institutie in exercitarea atributiilor statutare si legale. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007128 (s)