News Flash:

DN 10 si DN 11 au fost redeschise traficului rutier. Atentie, se circula in conditii de iarna!

1 Octombrie 2013
1377 Vizualizari | 0 Comentarii

Drumul Naţional 10, care a fost blocat marţi la amiază timp de mai multe ore în zona Intorsurii Buzăului din cauza unui tir care a derapat pe carosabilul acoperit cu zăpadă, a fost redeschis circulaţiei, a anunţat purtătorul de cuvant al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, ag. Nicoleta Marin. In zonă se circulă pe ambele sensuri în condiţii de iarnă.

In urma intervenţiei utilajelor de deszăpezire în cursul dimineţii a fost deblocată circulaţia şi pe DN 11, între localităţile Breţcu şi Oituz, unde stratul de zăpadă frămantată măsoară aproximativ un centimetru.

Directorul Direcţiei Drumuri Naţionale Covasna, Mihail Anton Stoican, a declarat pentru AGERPRES că se acţionează cu utilajele de deszăpezire şi pe Drumul Naţional 2D, care marţi la amiază a fost închis circulaţiei rutiere între localităţile Ojdula (judeţul Covasna) şi Tulnici (judeţul Vrancea) din cauza ninsorii. El a menţionat că în total au fost mobilizate opt utilaje de deszăpezire şi s-a intervenit cu materialele antiderapante aflate în rezerva instituţiei.

'Nimeni nu s-ar fi aşteptat să ningă atat de curand (...) Dar nu am fost luaţi prin surprindere, utilajele noastre sunt pregătite şi avem stocuri de material antiderapant păstrat tocmai pentru astfel de situaţii de urgenţă', a spus Stoican.

Avand în vedere condiţiile meteorologice, Poliţia recomandă şoferilor să îşi echipeze autovehiculele pentru sezonul de iarnă înainte de a pleca la drum.AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006370 (s)